四、判断下列句子与图片是(√)否(×)相符。
(
(
(
(
(

(
√
)1. Here is a photo.(
√
)2. He has short hair.(
×
)3. He’s not young. He’s old.(
×
)4. This is our English teacher.(
√
)5. My friend is in London.
答案:
1-5 √√××√
五、状状班上来了一位新老师。看图,仿照范例写句子,描述一下这位新老师。(不少于三个句子)


1.
2.
3.
4.
1.
She is tall.
2.
She is young.
3.
She has long hair.
4.
She has a round face.
答案:
1. She is tall. 2. She is young.
3. She has long hair.
4. She has a round face.
3. She has long hair.
4. She has a round face.
六、阅读短文,判断下列句子正(√)误(×)。
I’m Nancy. My English teacher is Miss Bai. She is tall and beautiful. She has long hair. She has big eyes and she’s very kind. I like my English teacher. I like my maths teacher Mr Yang, too. He is not tall. He has small eyes and he is very kind, too.
(
(
(
(
(
I’m Nancy. My English teacher is Miss Bai. She is tall and beautiful. She has long hair. She has big eyes and she’s very kind. I like my English teacher. I like my maths teacher Mr Yang, too. He is not tall. He has small eyes and he is very kind, too.
(
×
)1. Miss Bai isn’t tall.(
×
)2. Nancy’s English teacher is Mr Yang.(
√
)3. Miss Bai has long hair.(
×
)4. Miss Bai isn’t kind.(
√
)5. Mr Yang is a kind teacher.
答案:
1-5 ××√×√
查看更多完整答案,请扫码查看