( )5.How ______ Amy feel?
A.does
B.do
C.are
A.does
B.do
C.are
答案:
A
( )6.______ worry. I’ll help you.
A.Don’t
B.Doesn’t
C.Are
A.Don’t
B.Doesn’t
C.Are
答案:
A
( )7.John is angry. He ______ take a deep breath.
A.can’t
B.likes
C.should
A.can’t
B.likes
C.should
答案:
C
( )8.Sarah is ______. She is going to see a doctor.
A.ill
B.angry
C.happy
A.ill
B.angry
C.happy
答案:
A
( )9.I’m a little ______ about my grandma.
A.afraid
B.worry
C.worried
A.afraid
B.worry
C.worried
答案:
C
( )10.I get a present from my mum. I feel ______.
A.happy
B.angry
C.worried
A.happy
B.angry
C.worried
答案:
A
九、为下列对话选择相应的图片。10分
( )1. —The cat broke the cup. —Yes. It is afraid.
( )2. —What’s wrong, Sarah? —My cat is ill.
( )3. —How do the children feel? —They are happy.
( )4. —It’s too cold outside. —You should wear warm clothes.
( )5. —What’s wrong with Sam? —He is angry.
| A. | B. | C. |
| :---: | :---: | :---: |
| D. | E. | |

( )1. —The cat broke the cup. —Yes. It is afraid.
( )2. —What’s wrong, Sarah? —My cat is ill.
( )3. —How do the children feel? —They are happy.
( )4. —It’s too cold outside. —You should wear warm clothes.
( )5. —What’s wrong with Sam? —He is angry.
| A. | B. | C. |
| :---: | :---: | :---: |
| D. | E. | |
答案:
1.E 2.C 3.A 4.B 5.D
十、阅读短文,完成短文后的两个任务。10分
It’s Saturday morning. Mike doesn’t have any classes. He visits his grandma because she is ill. But she doesn’t want to see a doctor. Mike feels worried. His grandma’s house is very far from his home. He gets there by bus. He will take her to see a doctor.
任务(一)根据短文内容判断正(T)误(F)。
( )1. It’s Sunday morning.
( )2. Mike visits his grandpa.
( )3. Mike feels worried.
( )4. His grandma’s house is near his home.
( )5. Mike will take his grandma to see a doctor.
任务(二)根据短文内容补全句子。
1. Mike doesn’t have any ______ on Saturday morning.
2. Mike visits his grandma because she is ______.
3. ______ feels worried.
4. Mike gets there by ______.
5. Mike will take his grandma to see a ______.
It’s Saturday morning. Mike doesn’t have any classes. He visits his grandma because she is ill. But she doesn’t want to see a doctor. Mike feels worried. His grandma’s house is very far from his home. He gets there by bus. He will take her to see a doctor.
任务(一)根据短文内容判断正(T)误(F)。
( )1. It’s Sunday morning.
( )2. Mike visits his grandpa.
( )3. Mike feels worried.
( )4. His grandma’s house is near his home.
( )5. Mike will take his grandma to see a doctor.
任务(二)根据短文内容补全句子。
1. Mike doesn’t have any ______ on Saturday morning.
2. Mike visits his grandma because she is ______.
3. ______ feels worried.
4. Mike gets there by ______.
5. Mike will take his grandma to see a ______.
答案:
任务(一)1.F 2.F 3.T 4.F 5.T 任务(二)1.classes 2.ill 3.Mike 4.bus 5.doctor
查看更多完整答案,请扫码查看