第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
四、读一读,圈出画线部分与$$rain$$画线部分发音相同的单词。
I'm Fay. Today is Friday.
It's my birthday.
I paint a beautiful rainbow.
I wait for May.
We play and play.
I'm Fay. Today is Friday.
It's my birthday.
I paint a beautiful rainbow.
I wait for May.
We play and play.
答案:
五、根据英文描述选择正确的选项。
( )1. a vehicle with two wheels(轮子 that you ride
( )2. an instrument(器械) for showing time
( )3. a building for people to live in
( )4. the father of your father or mother

A.
B.
C.
D.
( )1. a vehicle with two wheels(轮子 that you ride
( )2. an instrument(器械) for showing time
( )3. a building for people to live in
( )4. the father of your father or mother
A.
B.
C.
D.
答案:
1. D 2. A 3. C 4. B
六、阅读短文,完成短文后的两个任务。
Look! What a big house! There are three people in it. Jack's room is on the first floor. There is a schoolbag and some books on the desk. A clock and a photo are on the wall. The chair is in front of the desk. Mary lives on the second floor. There is a big bed in her room. There is a desk beside the bed. There is a computer and a plant on the desk. The rubbish bin(垃圾桶 is behind the door. Betty's room is on the third floor. There is a photo on the wall. There is a bookshelf beside the window. There are many books on the bookshelf. There is a cat on her bed. It is playing with a ball. How lovely!
任务(一) 将人物与相应的房间连线。
1. Jack
2. Mary
3. Betty
A.
B.
C.

任务(二) 根据短文内容判断正(T)误(F)。
( )1. The house is big.
( )2. Mary lives on the first floor.
( )3. In Jack's room,there is a chair in front of the desk.
( )4. The cat is very lovely.
Look! What a big house! There are three people in it. Jack's room is on the first floor. There is a schoolbag and some books on the desk. A clock and a photo are on the wall. The chair is in front of the desk. Mary lives on the second floor. There is a big bed in her room. There is a desk beside the bed. There is a computer and a plant on the desk. The rubbish bin(垃圾桶 is behind the door. Betty's room is on the third floor. There is a photo on the wall. There is a bookshelf beside the window. There are many books on the bookshelf. There is a cat on her bed. It is playing with a ball. How lovely!
任务(一) 将人物与相应的房间连线。
1. Jack
2. Mary
3. Betty
A.
B.
C.
任务(二) 根据短文内容判断正(T)误(F)。
( )1. The house is big.
( )2. Mary lives on the first floor.
( )3. In Jack's room,there is a chair in front of the desk.
( )4. The cat is very lovely.
答案:
任务(一)1—B 2—C 3—A 任务(二)1. T 2. F 3. T 4. T
查看更多完整答案,请扫码查看