第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
B
Look! There is a picture. It's a picture of my bedroom. Look at it,please. What is in the picture?
There is a bed,a desk and a chair. What is on the wall? There is a map and a kite. What map is it? It's a map of China. I can see a lamp,some books and some flowers on the desk. Where are my coats and trousers? Oh,they're in the box. You can't see them.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Look! There is a picture. It's a picture of my bedroom. Look at it,please. What is in the picture?
There is a bed,a desk and a chair. What is on the wall? There is a map and a kite. What map is it? It's a map of China. I can see a lamp,some books and some flowers on the desk. Where are my coats and trousers? Oh,they're in the box. You can't see them.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
F
)6. This is a picture of a classroom.(
F
)7. There is a map of the US on the wall.(
T
)8. The lamp is on the desk.(
T
)9. The coats are in the box.(
T
)10. We can't see any trousers.
答案:
6. F
7. F
8. T
9. T
10. T
7. F
8. T
9. T
10. T
My school
is big and beautiful. There is a big playground in my school. There are many trees and flowers around the playground. There is a large library in my school, and there are many books in it. There are thirty classrooms in my school. I love my school very much.
答案:
My school is big and beautiful. There is a big playground in my school. There are many trees and flowers around the playground. There is a large library in my school, and there are many books in it. There are thirty classrooms in my school. I love my school very much.
查看更多完整答案,请扫码查看