2025年新课程示径学案作业设计七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程示径学案作业设计七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程示径学案作业设计七年级英语上册译林版》

(
D
) 1.Mother is ill. I must ______ her.
A.look for
B.look at
C.look as
D.look after
答案: D
(
A
) 2.In our group, we ______ to clean the classroom.
A.take turns
B.take care
C.take away
D.take out
答案: A
(
B
) 3.Is there ______ in the box?
A.something
B.anything
C.everything
D.someone
答案: B
(
A
) 4.The ______ is used to collect the rubbish.
A.bin
B.book
C.pen
D.cup
答案: A
(
A
) 5.We should encourage students to ______ all kinds of activities.
A.take part in
B.join
C.attend
D.enter for
答案: A
(
C
) 6.They can't go swimming ______ the water is too cold.
A.so
B.and
C.because
D.or
答案: C
三、阅读理解
Do you keep a diary? Do you know keeping a diary is good for children's writing skills? A UK study recently finds this.
The UK charity(慈善机构) National Literacy Trust does a study about children's diary writing. It asks more than 30,000 children aged between 8 and 16 about diary writing. The study finds that if a child keeps a diary, he or she may be a better writer than others of that age. The number is about 27%. Only 15.5% of children who do not keep a diary are better writers than others of that age.
You may ask, "What should I write in a diary?" Jacqueline Wilson, a famous children's writer from the UK, gives some advice. You can write about people you love. You can also write about your hopes and great dreams. And if you really like sport and watch a lot of matches, why not write about them in your diary?
(
C
) 1. What is the Chinese meaning of the underlined word "study" in the second paragraph?
A. 学习
B. 书房
C. 调查
D. 课程
(
A
) 2. What can we learn about the study?
A. The UK charity National Literacy Trust does the study.
B. It studies children younger than 8 and over 16.
C. It asks every child in the study to write diaries.
D. It studies how children write stories.
(
C
) 3. What kind of advice does Wilson give?
A. How to write a good diary.
B. How to have your own dreams.
C. What to write in a diary.
D. Why we should keep a diary.
(
B
) 4. What is the main idea of the passage?
A. Writing diaries is not popular any more.
B. Keeping diaries is good for writing skills.
C. Children dislike keeping diaries.
D. Doing studies is also a way of writing.
答案: 1. C
2. A
3. C
4. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭