2025年新课程作业设计五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程作业设计五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程作业设计五年级英语上册译林版》

(
B
)2.The second floor in the US is called(被称作) ______ in the UK.
A.the ground floor
B.the first floor
C.the third floor
答案: B
(
B
)3.—______ are these flowers? —They're 40 yuan.
A.How many
B.How much
C.How old
答案: B
( )4.—Where are the students? —
A
in the playground.
A.They're
B.There are
C.We're
答案: A
(
A
)5.Don't watch TV. It's time ______ bed.
A.for
B.for go to
C.to
答案: A
五、阅读短文,根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
Tom is eight. He is in Grade Two. He isn't good at Maths(数学). But he thinks(认为) he's very clever. One day,he goes home after school. He's hungry. He says to his mum,“Mum,I'm very hungry. Can I have some food?” “Dinner isn't ready now. There are two cakes on the table. You can have them first,” Mum says. Tom says,“Look,this is the first cake. And this is the second cake. One and two is three. So I can have three cakes now. I'm so clever.” Mum says,“OK. Now please give me the first cake. Give the second cake to your dad. Then(然后) you can have the third one.”
(
F
)1. Tom is good at Maths.
(
T
)2. Tom is hungry after school one day.
(
F
)3. There are two hot dogs on the table.
(
F
)4. Tom has the third cake at last(最终).
(
F
)5. Tom is a clever boy.
答案: 1. F
2. T
3. F
4. F
5. F
六、看图完成短文,每空一词。
Look,this is Nancy's classroom
in
her new school. It's small but clean. There are
two
pictures
on the wall. Between
them
,there is a blackboard. In front of the blackboard,there is a teacher's desk. There's a
computer
on the desk.
Beside
it,there are two books. There is a bookcase beside the window. On the bookcase,we can see a
football
and a
basketball
. There are also eight
desks
and
chairs
for the students.
答案: in; two pictures; them; computer; Beside; football; basketball; desks; chairs

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭