第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
1. Read and write. (读一读,在短文中找出对应的动词,并写在横线上)
I visited my aunt yesterday. I got there at four o'clock. My aunt cooked Chinese food for me. After dinner, I watched a TV programme about snakes. Snakes love to sleep in the sun. At nine o'clock, my aunt said to me, "It's time for sleep." So I went to bed.
1) I: visited,
2) My aunt: cooked,
3) Snakes: love,
I visited my aunt yesterday. I got there at four o'clock. My aunt cooked Chinese food for me. After dinner, I watched a TV programme about snakes. Snakes love to sleep in the sun. At nine o'clock, my aunt said to me, "It's time for sleep." So I went to bed.
1) I: visited,
got
, watched
, went
2) My aunt: cooked,
said
3) Snakes: love,
sleep
答案:
1) got, watched, went 2) said 3) sleep
2. Read and match. (读一读,连一连)
Steven likes reading books. He has got lots of books. They are on the bookshelf. Look! These are books about science. These books are about food. These books are about sports. These books are about music. And look at this one, it's about animals. It says, "Pandas love bamboo. Snakes love the sun. Sheep like grass. Monkeys like bananas." Is it interesting?

Steven likes reading books. He has got lots of books. They are on the bookshelf. Look! These are books about science. These books are about food. These books are about sports. These books are about music. And look at this one, it's about animals. It says, "Pandas love bamboo. Snakes love the sun. Sheep like grass. Monkeys like bananas." Is it interesting?
答案:
1) B 2) C 3) A 4) D
查看更多完整答案,请扫码查看