第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一
娜娜在制作“幸福家庭”活动的参赛作品,请帮她选出合适的句子。

A.We water the plants.
B.We cook together.
C.We clean the room together.
D.I look after my baby brother.
娜娜在制作“幸福家庭”活动的参赛作品,请帮她选出合适的句子。
A.We water the plants.
B.We cook together.
C.We clean the room together.
D.I look after my baby brother.
第一行图:B A 第二行图:D C
答案:
第一行图:B A 第二行图:D C
二
同学们都是家人的好帮手,请根据下面的表格判断句子正(T)误(F)。

(
(
(
(
同学们都是家人的好帮手,请根据下面的表格判断句子正(T)误(F)。
(
T
)1. Binbin can't cook.(
F
)2. Xinxin can make a cake.(
T
)3. Sarah can sweep the floor and cook.(
T
)4. Sam can look after the cat.
答案:
1. T 2. F 3. T 4. T
三
读短文,完成任务。
Hello! I'm Lily. I have a happy family. My father is a doctor. He is tall. We often clean the room together. My mother is a teacher. She is thin. We often cook together. I have a brother. He's two years old. I can look after him. I often sing for him. We draw pictures together. I love my family.
任务一:
根据短文内容,用 1 - 4 给图片标号。
任务二:
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
读短文,完成任务。
Hello! I'm Lily. I have a happy family. My father is a doctor. He is tall. We often clean the room together. My mother is a teacher. She is thin. We often cook together. I have a brother. He's two years old. I can look after him. I often sing for him. We draw pictures together. I love my family.
任务一:
根据短文内容,用 1 - 4 给图片标号。
2 1 3 4
任务二:
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
F
)1. Lily's father is a teacher.(
T
)2. Lily's mother can cook.
答案:
任务一:2 1 3 4 任务二:1. F 2. T
查看更多完整答案,请扫码查看