1. Listen and put “T” or “F”. 听录音,判断正误。

(
(
T T F F F
)
答案:
(T T F F F)
2. Read and write “T” or “F”. 阅读短文,根据短文内容判断句子是否正确,正确的用 “T” 表示,错误的用 “F” 表示。
One day,Tim found some old boxes and empty bottles at home. He didn't want to throw them away. Tim had a good idea. He cut the boxes into pieces and painted them. Then he used the painted pieces to surround (围绕) the bottles. They became pretty flower pots! Tim was very happy with his work. He ran to his mum and showed them to her. His mum smiled and said,“Wow,Tim! You made something new from old things!” Tim felt proud. He learned that reusing is fun and helps the Earth.
(
(
(
(
(
One day,Tim found some old boxes and empty bottles at home. He didn't want to throw them away. Tim had a good idea. He cut the boxes into pieces and painted them. Then he used the painted pieces to surround (围绕) the bottles. They became pretty flower pots! Tim was very happy with his work. He ran to his mum and showed them to her. His mum smiled and said,“Wow,Tim! You made something new from old things!” Tim felt proud. He learned that reusing is fun and helps the Earth.
(
F
) (1) Tim found some old boxes and empty bottles in the kitchen.(
F
) (2) Tim used the old bottles to make some paper flowers.(
T
) (3) Tim's mum was proud of him after seeing his project.(
T
) (4) Tim's project might encourage others to reuse things as well.(
T
) (5) The story mainly tells us that reusing old things can be fun and helpful to the Earth.
答案:
(1) F
(2) F
(3) T
(4) T
(5) T
(1) F
(2) F
(3) T
(4) T
(5) T
查看更多完整答案,请扫码查看