()2.He often lunch at school.
A.has
B.have
C.having
A.has
B.have
C.having
答案:
A
()3.—Does your brother work in a bank? —Yes,.
A.he does
B.he doesn’t
C.she does
A.he does
B.he doesn’t
C.she does
答案:
A
()4.Don’t at the red light.
A.go
B.stop
C.wait
A.go
B.stop
C.wait
答案:
A
()5.He cleans the street. He is a.
A.writer
B.cleaner
C.dancer
A.writer
B.cleaner
C.dancer
答案:
B
()6.I want in a gym.
A.work
B.to
C.to work
A.work
B.to
C.to work
答案:
C
()7.Amy and I going to buy some comic books tomorrow.
A.am
B.are
C.is
A.am
B.are
C.is
答案:
B
()8.Look! Amy to music.
A.listening
B.is listening
C.listens
A.listening
B.is listening
C.listens
答案:
B
()9.Turn left the bookstore.
A.in
B.at
C.under
A.in
B.at
C.under
答案:
B
()10.The scientist works in university.
A.a
B.an
C.one
A.a
B.an
C.one
答案:
A
三、Read and write. 根据图片和提示语,每小题各写一个完整的句子。
1.
(I want one day)(.)
2.
(David go to work every day)(?)
3.
(hobby play sing)(.)
4.
(there hospital bookstore)(.)
5.
(turn cinema)(.)
1.
2.
3.
4.
5.
答案:
I want to be a police officer one day.
Does David go to work by taxi every day?
My/His hobby are playing football and singing.
There is a hospital near/next to the bookstore.
Turn left at the cinema.
Does David go to work by taxi every day?
My/His hobby are playing football and singing.
There is a hospital near/next to the bookstore.
Turn left at the cinema.
四、Reading comprehension. 阅读理解。
Dear Dad and Mom,
How are you? I’m at Mike’s home in Sydney now. Everything is nice.
Mike is a quiet boy. He likes playing sports. Mike’s mother is a writer. She works at home. His father is a businessman. He sells computers. He is very busy. He goes to work by car. Mike has a sister, Sally. She is very lovely. We are good friends now. We often play games in the garden.
Is it snowy in Hangzhou now? It’s summer here, but it’s not very hot. There is a small lake in front of his house. We often row a boat on the lake or have a picnic on the grass near the lake. Next Saturday, his mother will drive us to a fun park. We are very happy.
Love,
Pengpeng
(A)Read and choose. 根据短文内容选择正确的答案。
()1. —Where is Pengpeng now? —He is in.
A. America
B. China
C. Australia
()2. —Which season is it in Zhejiang now? —It’s.
A. winter
B. summer
C. spring
()3. —Where does Mike’s mother work? —She works.
A. in a school
B. at home
C. in a computer company
(B)Read and answer the questions. 根据短文回答下列问题。
1. How does Mike’s father go to work?
2. Is there a small lake in front of Mike’s house?,.
Dear Dad and Mom,
How are you? I’m at Mike’s home in Sydney now. Everything is nice.
Mike is a quiet boy. He likes playing sports. Mike’s mother is a writer. She works at home. His father is a businessman. He sells computers. He is very busy. He goes to work by car. Mike has a sister, Sally. She is very lovely. We are good friends now. We often play games in the garden.
Is it snowy in Hangzhou now? It’s summer here, but it’s not very hot. There is a small lake in front of his house. We often row a boat on the lake or have a picnic on the grass near the lake. Next Saturday, his mother will drive us to a fun park. We are very happy.
Love,
Pengpeng
(A)Read and choose. 根据短文内容选择正确的答案。
()1. —Where is Pengpeng now? —He is in.
A. America
B. China
C. Australia
()2. —Which season is it in Zhejiang now? —It’s.
A. winter
B. summer
C. spring
()3. —Where does Mike’s mother work? —She works.
A. in a school
B. at home
C. in a computer company
(B)Read and answer the questions. 根据短文回答下列问题。
1. How does Mike’s father go to work?
2. Is there a small lake in front of Mike’s house?,.
答案:
C
A
B
He goes to work by car.
Yes
there
is
A
B
He goes to work by car.
Yes
there
is
查看更多完整答案,请扫码查看