2025年学习之友七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习之友七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习之友七年级英语上册人教版》

Ⅲ. 根据语意选择正确的词填空。
what's,post,would,one,piano
1. Hello,Peter,
would
you like to play tennis with me?
2. — How is your
first
day in new school?
— It's good.
3. These are her
posts
and they are about her hometown.
4. They often play the
piano
and sing songs together.
5.
What's
your favourite food? Dumplings or Beijing roast duck?
答案: Ⅲ. 1. would 2. first 3. posts 4. piano 5. What's
Ⅳ. 根据短文内容,完成导图。
Hi,My name's Li Hua,I'm a middle school student. My sister is Li Huan,we are twins and friends. We live near our school. Our favourite sport is tennis. I love durian (榴莲) very much,my sister likes it,too. Her favourite color is green,her hat,schoolbag and socks are green. but I like purple better. Parrot is our pet,it's cute. Would you like to be our friends?

1. durian 2. Li Hua 3. green 4. parrot
答案: Ⅳ. 1. durian 2. Li Hua 3. green 4. parrot
Ⅴ. 根据短文内容连线。
I'm Tongtong. I live in Xiamen. I often go swimming with my classmates. Here are some pictures of my friends. Let me introduce (介绍) them to you. This is Tom. He is my pen friend. He lives in London. His father has a big farm,you can see many kinds of animals there. Tom likes drawing animals. This is Peter,Brown is his family name. He lives in Singapore with his parents. His favourite sport is playing basketball. This is Li Na. She is my cousin. She lives in Shanghai. Her house is big and blue,it's beautiful. Blue is her favourite color,she has a blue piano. This is Li Ming. He is Li Na's friend. He lives in Yinchuan. He is 12 years old. He likes flying kites a lot.

答案: Ⅴ. 1. London—Tom—likes drawing 2. Xiamen—Tongtong—goes swimming 3. Singapore—Peter—playing basketball 4. Shanghai—Li Na—plays the piano 5. Yinchuan—Li Ming—flying kites

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭