第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
七、根据上下文完成对话(每小题 2 分,共 10 分)
Daming: Hi, Laura. 1
Peter: 2
Laura: Pleased to meet you, too.
Peter: I’m from China. 3
Laura: 4
Peter: Can I write to you?
Laura: 5
A. I’m from the US.
B. Pleased to meet you.
C. This is my new friend, Peter.
D. Where are you from?
E. Yes. You can be my Chinese pen friend.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
Daming: Hi, Laura. 1
C
He’s from China.Peter: 2
B
Laura: Pleased to meet you, too.
Peter: I’m from China. 3
D
Laura: 4
A
Peter: Can I write to you?
Laura: 5
E
A. I’m from the US.
B. Pleased to meet you.
C. This is my new friend, Peter.
D. Where are you from?
E. Yes. You can be my Chinese pen friend.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:
1.C 2.B 3.D 4.A 5.E
八、阅读理解(每小题 2 分,共 20 分)
A. 阅读短文,根据短文内容回答下列问题
My sister Fangfang has got an American pen friend. Her name is Lucy. She lives in Washington D.C. She’s twelve years old. Lucy can’t speak Chinese, but my sister can speak some English, so they write to each other in English. They talk about many things, such as their hobbies, dreams, trips, and their schools. Lucy is good at swimming. And she can sing and dance well, too. But she can’t play ping - pong. In the letter, Lucy said “I like China very much and I will go to China to learn ping - pong.”
1. Where does Fangfang’s pen friend come from?
2. Can Lucy speak Chinese?
3. Can Fangfang speak English?
4. Can Lucy swim well?
5. What can’t Lucy do?
A. 阅读短文,根据短文内容回答下列问题
My sister Fangfang has got an American pen friend. Her name is Lucy. She lives in Washington D.C. She’s twelve years old. Lucy can’t speak Chinese, but my sister can speak some English, so they write to each other in English. They talk about many things, such as their hobbies, dreams, trips, and their schools. Lucy is good at swimming. And she can sing and dance well, too. But she can’t play ping - pong. In the letter, Lucy said “I like China very much and I will go to China to learn ping - pong.”
1. Where does Fangfang’s pen friend come from?
She comes from America.
2. Can Lucy speak Chinese?
No,she can't.
3. Can Fangfang speak English?
Yes,she can.
4. Can Lucy swim well?
Yes,she can.
5. What can’t Lucy do?
She can't play ping-pong.
答案:
1.She comes from America. 2.No,she can't. 3.Yes,she can. 4.Yes,she can. 5.She can't play ping-pong.
查看更多完整答案,请扫码查看