第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
三、Read and choose. Peter与Wu Binbin正在谈论去一家餐馆品尝美食。请读一读,选择合适的句子,把字母标号填写在横线上,补全对话。
Wu Binbin: The food in Old House is very delicious.
Peter: Let’s go there!
Wu Binbin: 1.
Peter: Is the restaurant near here?
Wu Binbin: 2.
Peter: How can we get there?
Wu Binbin: First, turn left at the school. 3.
Peter: 4.
Wu Binbin: Yes. Let’s go!
A. Then turn right at the cinema.
B. Is it next to the cinema?
C. Yes, it is.
D. That’s a good idea!
Wu Binbin: The food in Old House is very delicious.
Peter: Let’s go there!
Wu Binbin: 1.
D
Peter: Is the restaurant near here?
Wu Binbin: 2.
C
Peter: How can we get there?
Wu Binbin: First, turn left at the school. 3.
A
Peter: 4.
B
Wu Binbin: Yes. Let’s go!
A. Then turn right at the cinema.
B. Is it next to the cinema?
C. Yes, it is.
D. That’s a good idea!
答案:
1.D 2.C 3.A 4.B
四、Read and finish. Peter在日记中讲述了今天中午吃到的美食。请读一读,完成下列任务。
Sunday, August 14th
Wu Binbin and I have a great lunch in Old House Restaurant. The restaurant is very famous. It’s near our school. We get there on foot. It’s on Xianfeng Road. It’s next to a big cinema. We turn left at our school and go straight on Hongqi Street. Then turn right at the cinema. The restaurant is next to the cinema. There are a lot ofpeople in the restaurant. I like the dumplings and tofu. Theyare really yummy.
任务一:请在线路图中填上相符的地点。

任务二:根据短文内容,回答下列问题。
1. Where do they have lunch?
2. Where is the restaurant?
3. How do they get there?
4. Is the restaurant near the cinema?
5. What does Peter
________
]
Sunday, August 14th
Wu Binbin and I have a great lunch in Old House Restaurant. The restaurant is very famous. It’s near our school. We get there on foot. It’s on Xianfeng Road. It’s next to a big cinema. We turn left at our school and go straight on Hongqi Street. Then turn right at the cinema. The restaurant is next to the cinema. There are a lot ofpeople in the restaurant. I like the dumplings and tofu. Theyare really yummy.
任务一:请在线路图中填上相符的地点。
任务二:根据短文内容,回答下列问题。
1. Where do they have lunch?
They have lunch in Old House Restaurant.
2. Where is the restaurant?
It's on Xianfeng Road. It's next to a big cinema.
3. How do they get there?
They get there on foot. They turn left at their school and go straight on Hongqi Road. Then turn right at the cinema.
4. Is the restaurant near the cinema?
Yes, it is.
5. What does Peter
like? He likes the dumplings and tofu.
like?________
]
答案:
任务一 1. cinema 2. restaurant 任务二 1. They have lunch in Old House Restaurant. 2. It's on Xianfeng Road. It's next to a big cinema. 3. They get there on foot. They turn left at their school and go straight on Hongqi Road. Then turn right at the cinema. 4. Yes, it is. 5. He likes the dumplings and tofu.
查看更多完整答案,请扫码查看