第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、根据图片写出短语。



on the phone
go swimming
draw a picture
答案:
1. on the phone 2. go swimming 3. draw a picture
二、选择合适的单词,补全句子。
1. My father is
2. We
3. My aunt
4. What are you going to do in
1. My father is
fishing
(fish/fishing) now.2. We
will have
(will have/have) a picnic tomorrow.3. My aunt
has
(have/has) much work to do.4. What are you going to do in
your
(your/you) lesson?
答案:
1. fishing 2. will have 3. has 4. your
三、给下列句子选择合适的答语。
(
(
(
(
A. Yes, he can.
B. I'm going to wash clothes.
C. I'm going to Hainan.
D. Because she can go out to play.
(
B
)1. What are you going to do?(
C
)2. Where are you going?(
D
)3. Why is she happy?(
A
)4. Can your father play football?A. Yes, he can.
B. I'm going to wash clothes.
C. I'm going to Hainan.
D. Because she can go out to play.
答案:
1.B 2.C 3.D 4.A
四、根据提示,仿照例子写对话。
例:you do homework
A:What are you going to do?
B:I am going to do my homework.
1. they go for a picnic
A:
B:
2. he make a snowman
A:
B:
例:you do homework
A:What are you going to do?
B:I am going to do my homework.
1. they go for a picnic
A:
What are they going to do?
B:
They are going to go for a picnic.
2. he make a snowman
A:
What is he going to do?
B:
He is going to make a snowman.
答案:
1. What are they going to do? They are going to go for a picnic. 2. What is he going to do? He is going to make a snowman.
五、阅读短文,完成下列任务。
Hello! I'm Amy. Tomorrow is Saturday. We have lots of things to do. My mum is going to buy a book for my brother. My dad is going to visit my grandparents. I'm going to the bookstore to buy a dictionary. After that we are going to the cinema. I think we are going to have a nice weekend.
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
(
任务二:回答下面的问题。
Are they going to have a nice weekend?
Hello! I'm Amy. Tomorrow is Saturday. We have lots of things to do. My mum is going to buy a book for my brother. My dad is going to visit my grandparents. I'm going to the bookstore to buy a dictionary. After that we are going to the cinema. I think we are going to have a nice weekend.
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
(
T
)1. Today is Friday.(
F
)2. Amy's father and mother are going to work tomorrow.任务二:回答下面的问题。
Are they going to have a nice weekend?
Yes, they are.
答案:
任务一:1.T 2.F 任务二:Yes, they are.
查看更多完整答案,请扫码查看