第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
(七)
There are forty-one students in Class One,Grade Four. Mandy and Lily are English girls. They are good friends. They like playing basketball. They often play basketball after class. They go to school on foot(步行). They are not good at Maths. We often help them with their Maths. Jack is an American boy. He goes to school by bus. He likes playing football and swimming in the swimming pool. He likes watching TV too. He often watches TV at weekends(周末). In our class,all of the Chinese students are young pioneers(少先队员).
阅读短文,判断下列句子与短文内容是(√)否(×)相符。(10 分)
(
(
(
(
(
There are forty-one students in Class One,Grade Four. Mandy and Lily are English girls. They are good friends. They like playing basketball. They often play basketball after class. They go to school on foot(步行). They are not good at Maths. We often help them with their Maths. Jack is an American boy. He goes to school by bus. He likes playing football and swimming in the swimming pool. He likes watching TV too. He often watches TV at weekends(周末). In our class,all of the Chinese students are young pioneers(少先队员).
阅读短文,判断下列句子与短文内容是(√)否(×)相符。(10 分)
(
√
)1. There are thirty-eight Chinese students in our class.(
×
)2. Mandy,Lily and Jack all like playing basketball.(
√
)3. Mandy and Lily walk to school.(
×
)4. Jack watches TV every day.(
×
)5. All the students are young pioneers in Class One,Grade Four.
答案:
( )1. √
( )2. ×
( )3. √
( )4. ×
( )5. ×
( )2. ×
( )3. √
( )4. ×
( )5. ×
(八)
Today is David's birthday. He's very happy. He's 12 years old. He has many gifts from his family. He gets two toy tigers from his mother. They're nice. He gets thirteen small toy cars from his father. He gets five books from his sister. He gets a football from his cousin. It's black and white. He likes it very much because he can play football well. He has a happy day.
阅读短文,完成表格。(10 分)
| Person | Gifts(礼物) | Quantity(数量) |
| Mother | toy 1.
| 2.
| Sister | 4.
| 5.
Today is David's birthday. He's very happy. He's 12 years old. He has many gifts from his family. He gets two toy tigers from his mother. They're nice. He gets thirteen small toy cars from his father. He gets five books from his sister. He gets a football from his cousin. It's black and white. He likes it very much because he can play football well. He has a happy day.
阅读短文,完成表格。(10 分)
| Person | Gifts(礼物) | Quantity(数量) |
| Mother | toy 1.
tigers
| two || 2.
Father
| toy cars | 3.thirteen
|| Sister | 4.
books
| five || 5.
cousin
| football | one |
答案:
1. tigers
2. Father
3. thirteen
4. books
5. cousin
2. Father
3. thirteen
4. books
5. cousin
查看更多完整答案,请扫码查看