2025年能力培养与测试四年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年能力培养与测试四年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年能力培养与测试四年级英语上册人教版》

二、平时你会和家人一起做什么呢?看图片,连一连。

答案: 1.B 2.C 3.A 4.D
三、阅读短文,判断句子正误,正确的写 “T” ,错误的写 “F” 。
Hi, my name is Peter. I have a big family. There are six people in my family. They are my grandpa, my grandma, my father, my mother, my brother and me. My grandpa is an office worker. My grandma is a teacher. My father is a basketball player. I often play basketball with my father. My mother is a teacher too. She teaches English. I often read books with her. My brother is 8 years old.We often play games together. I love my family.
(
F
) 1. Peter’s family has seven people.
(
F
) 2. Peter’s grandpa is a teacher.
(
F
) 3. Peter’s grandma is a basketball player.
(
T
) 4. Peter’s mother is an English teacher.
(
T
) 5. Peter’s brother is eight years old.
答案: 1.F 2.F 3.F 4.T 5.T

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭