第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
Ⅱ. 阅读还原(10 分)
根据短文内容,从短文后面的选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项仅用一次。有一项多余。
Hi, my name is David. I’m a boy. I like green. 1. _________ I am in Class Four. In my class, there are nine boys and eight girls. Li Ning and Wang Fang are my classmates. 2. _________ My English teacher is Mrs Gao. She is very nice. 3. _________ This is my desk. It is in the middle of my classroom. You can see two pens, three pencils, an English book, a key and a pencil box on it. 4. _________
I have a dictionary. It is in my schoolbag. But I can’t find my schoolbag. It is green. 5. _________ My phone number is 2621-0292. Thanks!

1.
根据短文内容,从短文后面的选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项仅用一次。有一项多余。
Hi, my name is David. I’m a boy. I like green. 1. _________ I am in Class Four. In my class, there are nine boys and eight girls. Li Ning and Wang Fang are my classmates. 2. _________ My English teacher is Mrs Gao. She is very nice. 3. _________ This is my desk. It is in the middle of my classroom. You can see two pens, three pencils, an English book, a key and a pencil box on it. 4. _________
I have a dictionary. It is in my schoolbag. But I can’t find my schoolbag. It is green. 5. _________ My phone number is 2621-0292. Thanks!
1.
F
2. C
3. E
4. D
5. A
答案:
1. F 2. C 3. E 4. D 5. A
Ⅲ. 书面表达(10 分)
假如你是李雷,你新结识的朋友彼得(Peter)想了解你的学校情况,请你用英文给他写一封 60 词左右的电子邮件,向他介绍你的学校。
Dear Peter,
Yours,
Li Lei
假如你是李雷,你新结识的朋友彼得(Peter)想了解你的学校情况,请你用英文给他写一封 60 词左右的电子邮件,向他介绍你的学校。
Dear Peter,
Thanks for your email. I'd like to tell you something about my school. My school is very large and beautiful. There are many modern buildings. A large sports field is next to the school hall. We go there and do exercises in the morning every day. The classroom building is behind the sports field. We spend most of the time in our classroom. It's big and clean. There are 45 desks in it. I love my school.
Yours,
Li Lei
答案:
One possible version:Dear Peter,Thanks for your email. I'd like to tell you something about my school. My school is very large and beautiful. There are many modern buildings. A large sports field is next to the school hall. We go there and do exercises in the morning every day. The classroom building is behind the sports field. We spend most of the time in our classroom. It's big and clean. There are 45 desks in it. I love my school.
查看更多完整答案,请扫码查看