第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
F
What is happiness? You may say if we have enough money, beautiful clothes, delicious food and a big house with a garden, we will be happy. Happiness is for everyone.
In fact, happiness is always around you. When you are in trouble, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. All these are your happiness.
When you are poor, you can also say you are very happy, because money can't buy everything. When you are in trouble, say loudly (大声地) that you are happy, because you have more chances to make yourself a hero.
Take every chance you get, and you can be a happy and lucky man.
根据短文内容,判断正 (T) 误 (F)。
(
(
(
(
(
What is happiness? You may say if we have enough money, beautiful clothes, delicious food and a big house with a garden, we will be happy. Happiness is for everyone.
In fact, happiness is always around you. When you are in trouble, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. All these are your happiness.
When you are poor, you can also say you are very happy, because money can't buy everything. When you are in trouble, say loudly (大声地) that you are happy, because you have more chances to make yourself a hero.
Take every chance you get, and you can be a happy and lucky man.
根据短文内容,判断正 (T) 误 (F)。
(
F
)1. Someone has so much money and a big house, so he must be happy.(
F
)2. Happiness is for rich men, not for poor people.(
T
)3. You are happy when your parents look after you and give you some help.(
T
)4. If you are in trouble, you should be happy, too.(
F
)5. Money can buy anything that we want.
答案:
1.F 2.F 3.T 4.T 5.F
I am Sarah. I live in a big city. My father is a police officer. Usually he goes to work by car. He likes driving, but he doesn't like driving to work. Because there is a lot of traffic. My father works hard. And he is very tired. He doesn't like playing with me after work. Today, he is happy. He says, “There is going to be a subway near our home! I am going to work by subway next year. It is fast. I can read newspapers on the subway. ”My mother is a teacher. She goes to work by bus. She often comes back from school late. She says, “You can come back early and cook the meals. ”I say, “You can play with me after work. ”
根据短文内容,判断正 (T) 误 (F)。
(
(
(
(
(
根据短文内容,判断正 (T) 误 (F)。
(
T
)1. Sarah's father is a police officer.(
F
)2. Sarah's father likes writing.(
T
)3. Sarah's mother works in a school.(
T
)4. Sarah's mother often comes back late.(
F
)5. Sarah's mother goes to work by subway.
答案:
1.T 2.F 3.T 4.T 5.F
查看更多完整答案,请扫码查看