第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
( )1.What colours ______ you like?
A.are
B.do
C.is
A.are
B.do
C.is
答案:
B
( )2.I like red ______ yellow.
A.and
B.make
C.but
A.and
B.make
C.but
答案:
A 点拨:and 是并列连词,意为“和”。
( )3.Let’s ______ some flowers.
A.draw
B.need
C.sees
A.draw
B.need
C.sees
答案:
A 点拨:Let's 后接动词原形,draw(画)符合语境。
( )4.Red can say “______!”
A.Go
B.No
C.Yes
A.Go
B.No
C.Yes
答案:
B 点拨:红色通常代表“禁止”。
( )5.Yellow can say “______!”
A.Be careful
B.Use again
C.Sit down
A.Be careful
B.Use again
C.Sit down
答案:
A 点拨:黄色通常代表“注意,小心”。
四、任务型阅读。
Hello! I’m Mike. I draw a picture. It’s a snowman. It has a big head. It has black eyes. It has no mouth. It has a small body(身体). It has blue and white arms. The legs are black and brown. The hands are red. It has no feet(脚). It can smile.
(一)读一读,在雪人所具备特征前的括号内打“√”。
Hello. I’m the snowman. I have...
( )black eyes ( )red hands
( )blue eyes ( )a small mouth
( )a small body ( )blue and white arms
( )green feet ( )black and brown legs
( )a big head ( )a red nose
(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Mike draws an egg.
( )2. The snowman has no feet.
( )3. The snowman has blue legs.
( )4. The snowman can eat(吃).
Hello! I’m Mike. I draw a picture. It’s a snowman. It has a big head. It has black eyes. It has no mouth. It has a small body(身体). It has blue and white arms. The legs are black and brown. The hands are red. It has no feet(脚). It can smile.
(一)读一读,在雪人所具备特征前的括号内打“√”。
Hello. I’m the snowman. I have...
( )black eyes ( )red hands
( )blue eyes ( )a small mouth
( )a small body ( )blue and white arms
( )green feet ( )black and brown legs
( )a big head ( )a red nose
(二)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Mike draws an egg.
( )2. The snowman has no feet.
( )3. The snowman has blue legs.
( )4. The snowman can eat(吃).
答案:
(一)在 black eyes、a small body、a big head、red hands、blue and white arms 和 black and brown legs 前的括号内打“√”。(二)1.F 2.T 3.F 4.F
查看更多完整答案,请扫码查看