第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
( )7.Alan is telling Peter something about his school life. What may he say?
A.My hair is short,and I wear glasses.
B.I enjoy listening to music in my free time at home.
C.My cousin is 10 years old. He lives in Beijing now.
D.I sometimes read books in the school library.
A.My hair is short,and I wear glasses.
B.I enjoy listening to music in my free time at home.
C.My cousin is 10 years old. He lives in Beijing now.
D.I sometimes read books in the school library.
答案:
D
四、根据汉语意思完成句子或对话
1. 李奶奶总是乐意帮邻居们(neighbours)照看孩子。
______.
2. 皮特先生看起来很年轻,因为他总是充满活力。
Mr Peter looks young because he ______.
3. ——西蒙是阳光中学的一名新生吗?
——不是。他上五年级。
—Is Simon ______?
—No. He ______.
4. 戴维放学后常常和他的同班同学一起踢足球。
David often ______ with his ______.
1. 李奶奶总是乐意帮邻居们(neighbours)照看孩子。
______.
2. 皮特先生看起来很年轻,因为他总是充满活力。
Mr Peter looks young because he ______.
3. ——西蒙是阳光中学的一名新生吗?
——不是。他上五年级。
—Is Simon ______?
—No. He ______.
4. 戴维放学后常常和他的同班同学一起踢足球。
David often ______ with his ______.
答案:
1. Grandma Li is always ready to help her neighbours look after their children 2. is always full of energy 3. a new student at Sunshine Middle School; is in Grade 5 4. plays football; classmates after school
五、阅读理解
How can you combine(结合)games with English learning?The answer is Wordle! Wordle players must correctly(正确地)guess a five-letter word with just six tries. You will lose(输掉)the game if you can't guess the right word after six tries.
The game has been popular with millions of players all over the world. Every midnight,Wordle refreshes(更新)its word of the day. For example,the answer for April 10 is BLACK.
As you guess,the game gives you hints(提示). For example,if a letter is correct and in the right place,it turns green. If the letter is not in the word,it turns grey. If the letter is part of the word but in the wrong place,it turns yellow. These hints make the game into a puzzle(谜).
To win this game,you need to know a lot about English. Every English word has at least one vowel(元音),so finding vowels is a useful way. For example,in the word "think",there is only one syllable(音节)and there is one vowel /ɪ/.
A few days ago,I played this game and found it very interesting. First,I guessed the word "table". Only "a" was green. Then,I guessed "maker" and the "r" turned yellow. In the end,I guessed "carry" and I was correct!
Wordle is a wonderful game to have fun. It's also helpful to your English learning. Why not have a try in your free time?
( )1. If the letter is in the word but in the wrong place,it turns ______.
A. red
B. grey
C. yellow
D. green
( )2. Which of the following words can't describe(描述)Wordle?
A. Easy.
B. Popular.
C. Interesting.
D. Useful.
( )3. What can we learn from the passage?
A. The answer for April 15 may be CARROT.
B. Users can win Wordle if they know little English.
C. There is only one correct word in Wordle every day.
D. Wordle players can get the correct answer after the seventh try.
( )4. Which of the following best shows the structure(结构)of the passage?(P1= Paragraph 1,...)

How can you combine(结合)games with English learning?The answer is Wordle! Wordle players must correctly(正确地)guess a five-letter word with just six tries. You will lose(输掉)the game if you can't guess the right word after six tries.
The game has been popular with millions of players all over the world. Every midnight,Wordle refreshes(更新)its word of the day. For example,the answer for April 10 is BLACK.
As you guess,the game gives you hints(提示). For example,if a letter is correct and in the right place,it turns green. If the letter is not in the word,it turns grey. If the letter is part of the word but in the wrong place,it turns yellow. These hints make the game into a puzzle(谜).
To win this game,you need to know a lot about English. Every English word has at least one vowel(元音),so finding vowels is a useful way. For example,in the word "think",there is only one syllable(音节)and there is one vowel /ɪ/.
A few days ago,I played this game and found it very interesting. First,I guessed the word "table". Only "a" was green. Then,I guessed "maker" and the "r" turned yellow. In the end,I guessed "carry" and I was correct!
Wordle is a wonderful game to have fun. It's also helpful to your English learning. Why not have a try in your free time?
( )1. If the letter is in the word but in the wrong place,it turns ______.
A. red
B. grey
C. yellow
D. green
( )2. Which of the following words can't describe(描述)Wordle?
A. Easy.
B. Popular.
C. Interesting.
D. Useful.
( )3. What can we learn from the passage?
A. The answer for April 15 may be CARROT.
B. Users can win Wordle if they know little English.
C. There is only one correct word in Wordle every day.
D. Wordle players can get the correct answer after the seventh try.
( )4. Which of the following best shows the structure(结构)of the passage?(P1= Paragraph 1,...)
答案:
1. C 2. A 3. C 4. C
查看更多完整答案,请扫码查看