Ⅲ. Listen and match.
听录音,将对应答句的字母序号写在“🌸”内。

1. 🌸 A. It's a beautiful city.

2. 🌸 B. Only one.

3. 🌸 C. He is a doctor.

4. 🌸 D. At ten to seven in the morning.

5. 🌸 E. By bike. She loves sports.

6. 🌸 F. Yes, I have.

听录音,将对应答句的字母序号写在“🌸”内。
1. 🌸 A. It's a beautiful city.
2. 🌸 B. Only one.
3. 🌸 C. He is a doctor.
4. 🌸 D. At ten to seven in the morning.
5. 🌸 E. By bike. She loves sports.
6. 🌸 F. Yes, I have.
答案:
1. C 2. E 3. F 4. D 5. A 6. B
Ⅳ. Listen and judge.
听录音,判断句子是否与听到的内容相符,相符的在括号内写“T”,不相符的写“F”。
(
(
(
(
(
听录音,判断句子是否与听到的内容相符,相符的在括号内写“T”,不相符的写“F”。
(
F
) 1. My aunt is a teacher. She teaches us Chinese.(
T
) 2. They are my grandparents. They look so young.(
T
) 3. I have got some shells. One is big, others are small.(
F
) 4. Put some friendship bands on the wardrobe.(
F
) 5. My school starts at 8:30. It ends at 4:30 in the afternoon.
答案:
1. F 2. T 3. T 4. F 5. F
Ⅴ. Listen and circle.
听录音,圈出正确的内容完成短文。
Simon is (seven/eleven/ten) years old. He lives in (Sydney/England/Italy). He likes (computers and reading/computers and swimming/computers and writing). He gets up at (11:00/7:30/7:00). He goes to school at (7:45/8:15/7:15). School starts at (8:20/7:30/8:30). School ends at (4:00/4:15/5:00). He goes to bed at (8:00/9:00/10:00) pm.
听录音,圈出正确的内容完成短文。
Simon is (seven/eleven/ten) years old. He lives in (Sydney/England/Italy). He likes (computers and reading/computers and swimming/computers and writing). He gets up at (11:00/7:30/7:00). He goes to school at (7:45/8:15/7:15). School starts at (8:20/7:30/8:30). School ends at (4:00/4:15/5:00). He goes to bed at (8:00/9:00/10:00) pm.
答案:
eleven;Sydney;computers and swimming;7:30;7:45;8:20;4:15;9:00
查看更多完整答案,请扫码查看