2025年三维数字课堂八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年三维数字课堂八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年三维数字课堂八年级英语上册人教版》

 (C)
Study trips are really popular in China now. 66. ______ And they are a natural way to learn about the world. Some villages in Fangshan, Beijing are good places to have study trips.
67. ______ You can pick up eggs, dig up potatoes, and run after chickens. What’s more, you can learn about something about Chinese herbs(药草) in a special garden there.
A lot of visitors would like to go to U World Nature Education Farm in Xia village. People can watch many kinds of plants there. The 330,000-square-metre farm also has a restaurant, a library and a small zoo. 68. ______ It is enjoyable to go camping there.
Persimmons(柿子) are a calling card of Dayugou village. 69. ______ Also they can learn something different in the “Doctor’s house”. In 2019, Zhu Qijiu went back to his hometown of Dayugou village in the hope of helping young people learn more. 70. ______ In it, young people can learn science about nature. “I learned about lots of birds, ” a boy said. “I never knew that a village was so much fun. ”
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。(5分)
A. They bring a lot of fun to people.
B. You can go to Huangshandian village.
C. Visitors can learn about persimmons there.
D. Remember to go to the farm with your tents.
E. In the same year, Zhu built a two-floor “Doctor’s House”.
答案: 66.A 67.B 68.D 69.C 70.E
 (D)
Toby came to China for sightseeing with his father this summer. Their first destination(目的地) was Beijing. They arrived in Beijing on 8th August.
Four-day Trip in Beijing( 280/person)
Day 1 Arrive in Beijing. Take a taxi to the hotel. Visit the Summer Palace after lunch.

Day 2 Have a full day trip to Tian’anmen Square, the Palace Museum, and the Temple of Heaven. Watch Beijing Opera in the evening.
Day 3 Have a full day trip to the Great Wall, Ming Tombs and Beijing Olympic Park. Enjoy a famous Beijing Duck Banquet(宴) for dinner.
Day 4 Visit Hutongs and Xiushui Street. Take the afternoon flight to the next destination.
根据短文内容,回答下列问题。(10分)
71. How much did they pay for the Beijing tour?______
72. Why did they come to China?______
73. What did they do on the second evening?______
74. How many places of interest(名胜) did they visit on their third day?______
75. When did they leave Beijing?______
答案: 71. 560. 72. They came to China for sightseeing. 73. They watched Beijing Opera on the second evening. 74. Three. 75. On the afternoon of the fourth day.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭