第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
Ⅷ. Put the words in the correct order. (连词成句。)
1. officer is uncle police my a (.)
2. school every us he takes day to (.)
3. Miss Li to a song is students singing (.)
4. father's is job what your (?)
5. he a delivery worker is (.)
1. officer is uncle police my a (.)
My uncle is a police officer.
2. school every us he takes day to (.)
He takes us to school every day.
3. Miss Li to a song is students singing (.)
Miss Li is singing a song to students.
4. father's is job what your (?)
What is your father's job?
5. he a delivery worker is (.)
He is a delivery worker.
答案:
VIII. 1. My uncle is a police officer. 2. He takes us to school every day. 3. Miss Li is singing a song to students. 4. What is your father's job? 5. He is a delivery worker.
Ⅸ. Read and finish the tasks. (阅读短文,完成下列任务。)
Lily and her family are community volunteers. They often help children and old people. Her father is a doctor. He often helps the old people. Her mother is a teacher. She's very nice. In the old people's home, her father is cleaning the room. Her mother is making the bed. In the kindergarten, Lily is singing and dancing. Her brother Tim is telling a funny story to children. They are all happy. They love their community.
任务一:根据短文内容判断下列句子对(√)错(×)。
( )1. Lily's father is a teacher.
( )2. Lily and her family are all very nice.
任务二:根据短文内容给人物选择活动。
Father ( )
Mother ( )
Lily ( )
Tim ( )
A.telling a funny story
B.cleaning the room
C.making the bed
D.singing and dancing
Lily and her family are community volunteers. They often help children and old people. Her father is a doctor. He often helps the old people. Her mother is a teacher. She's very nice. In the old people's home, her father is cleaning the room. Her mother is making the bed. In the kindergarten, Lily is singing and dancing. Her brother Tim is telling a funny story to children. They are all happy. They love their community.
任务一:根据短文内容判断下列句子对(√)错(×)。
( )1. Lily's father is a teacher.
( )2. Lily and her family are all very nice.
任务二:根据短文内容给人物选择活动。
Father ( )
Mother ( )
Lily ( )
Tim ( )
A.telling a funny story
B.cleaning the room
C.making the bed
D.singing and dancing
答案:
任务二:Father - B Mother - C Lily - D TIM - A
查看更多完整答案,请扫码查看