2025年学习质量监测五年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学习质量监测五年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学习质量监测五年级英语上册人教版》

七、阅读理解。(共10 分)
Children all over the world celebrate Children's Day, but they celebrate the holiday on different (不同的) days.
Children's Day in China is on June 1st. Girls play the Silk Ribbon Dance with their good friends.
Singapore students celebrate Children's Day on the first Friday in October with their teachers. They sing the songs together.
Children in Australia celebrate Children's Day on the fourth Wednesday in October. Australia is still in the summer at that time, so children can play games together on the beach.
Children in New Zealand celebrate Children's Day on the first Sunday in March.
Ⅰ. 根据短文内容选择正确答案。(共 4 分,每题 1 分)




1. ( )
2. ( )
3. ( )
4. ( )
A. the fourth Wednesday in October
B. the first Sunday in March
C. June 1st
D. the first Friday in October
Ⅱ. 根据短文内容判断正(T)误(F)。(共 4 分,每题 1 分)
( )5. Children all over the world celebrate Children's Day on the same day.
( )6. Singapore students celebrate Children's Day in June in summer.
( )7. Chinese girls play the Silk Ribbon Dance with their good friends on Children's Day.
( )8. Children in Australia can play games together on the beach on Children's Day.
Ⅲ. 根据短文内容填空。(共 2 分)
9. Children all over the world celebrate Children's Day on ____ days.
答案: Ⅰ. 1.A 2.C 3.D 4.B Ⅱ. 5.F 6.F 7.T 8.T Ⅲ. 9. different
八、首字母填空。(共 5 分,每空 0.5 分)
E____ year students in many c____ learn English. S____ of the students are children. O____ are young people. Some learn at s____. Others teach themselves. W____ do all these people learn English? It i____ hard to answer this question.
Many boys and girls learn English at school b____ it is one of their lessons. Many people learn English because it is useful in their w____ or they want to read books in English. They want to learn a lot f____ other countries.
答案: Every, countries, Some, Others, school, Why, is, because, work, from

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭