第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
五、选择正确的答语。
( )1. How old are you?
A. I live on Nanjing Road.
( )2. What's your name?
B. Yes, I do.
( )3. Where are you from?
C. I come from China.
( )4. Where do you come from?
D. I am eleven.
( )5. Do you like singing?
E. I'm from France.
( )6. Where do you live?
F. My name's Cathy.
( )1. How old are you?
A. I live on Nanjing Road.
( )2. What's your name?
B. Yes, I do.
( )3. Where are you from?
C. I come from China.
( )4. Where do you come from?
D. I am eleven.
( )5. Do you like singing?
E. I'm from France.
( )6. Where do you live?
F. My name's Cathy.
答案:
1.D 2.F 3.E 4.C 5.B 6.A
六、选择适当的词补全短文。
be, Where, your, about, in, live, Pleased, on, My, meet
Li Yan:Hello! My name is Li Yan. What's ______ name?
Cathy:______ name is Cathy.
Carl:My name is Carl.
Li Yan:Pleased to ______ you.
Cathy & Carl:______ to meet you, too.
Li Yan:______ do you live?
Cathy:I live ______ the Happy City. How ______ you, Li Yan and Carl?
Li Yan:I ______ on Nanjing Road.
Carl:I live ______ Shanghai Street.
Cathy:Great! Let's ______ friends.
*七、阅读理解,根据短文内容判断正(T)误(F)。
My name is Kate. I'm ten years old. I'm a girl. I'm from Australia. Do you know the girl over there? She is my new friend. Her name is Linda. Linda is from England. She is eleven. She has beautiful short hair and big bright eyes. She has a round face and two small ears. She's tall and thin. She often has a smile (微笑) on her face. She's very friendly to other people.
Linda has a lot of nice kites. She likes flying kites very much. She can fly it very well, but I can't. I think it's too hard (困难). She often teaches me to fly it. Now I can fly a kite. We often fly kites in the park together.
( )1. Kate is from Britain and Linda is from Australia.
( )2. We are both ten years old.
( )3. Linda is a beautiful girl. She has long hair and big bright eyes.
( )4. Now I can't fly a kite. It's too hard.
( )5. Linda often teaches me to fly kites.
be, Where, your, about, in, live, Pleased, on, My, meet
Li Yan:Hello! My name is Li Yan. What's ______ name?
Cathy:______ name is Cathy.
Carl:My name is Carl.
Li Yan:Pleased to ______ you.
Cathy & Carl:______ to meet you, too.
Li Yan:______ do you live?
Cathy:I live ______ the Happy City. How ______ you, Li Yan and Carl?
Li Yan:I ______ on Nanjing Road.
Carl:I live ______ Shanghai Street.
Cathy:Great! Let's ______ friends.
*七、阅读理解,根据短文内容判断正(T)误(F)。
My name is Kate. I'm ten years old. I'm a girl. I'm from Australia. Do you know the girl over there? She is my new friend. Her name is Linda. Linda is from England. She is eleven. She has beautiful short hair and big bright eyes. She has a round face and two small ears. She's tall and thin. She often has a smile (微笑) on her face. She's very friendly to other people.
Linda has a lot of nice kites. She likes flying kites very much. She can fly it very well, but I can't. I think it's too hard (困难). She often teaches me to fly it. Now I can fly a kite. We often fly kites in the park together.
( )1. Kate is from Britain and Linda is from Australia.
( )2. We are both ten years old.
( )3. Linda is a beautiful girl. She has long hair and big bright eyes.
( )4. Now I can't fly a kite. It's too hard.
( )5. Linda often teaches me to fly kites.
答案:
your, My, meet, Pleased, Where, in, about, live, on, be
*七、1.F 2.F 3.F 4.F 5.T
*七、1.F 2.F 3.F 4.F 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看