2025年英语听读空间七年级上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语听读空间七年级上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语听读空间七年级上册译林版》

(
D
) 1. Which subject does the mother have no interest in?
A. Music. B. Maths. C. English. D. Science.
(
A
) 2. What does the girl think of Maths?
A. Sad. B. Interesting. C. Difficult. D. Important.
(
A
) 3. What does the underlined word “excellent” in paragraph 2 mean?
A. Very good. B. Very sad. C. Very bad. D. Very easy.
(
D
) 4. What can we know from the passage?
A. Jane doesn't like her Maths teacher.
B. Jane is in a middle school.
C. Mother is good at Maths, PE and English.
D. Sometimes Jane has some strange ideas, but she is a lovely girl.
答案: 1. D
2. A
3. A
4. D
三、信息还原
请认真阅读下面的短文,从短文后所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有一项是多余的。
Little Red Riding Hood (小红帽) is a lovely girl. (1)
A
So her mother calls her Little Red Riding Hood.
(2)
C
But now she is ill. Her mother is busy. So she asks Little Red Riding Hood to see her grandma. In the forest, a wolf sees Little Red Riding Hood, “Wow, Little Red Riding Hood! I have a child for lunch. The path goes to her grandma's house.”
(3)
F
Then he wears Grandma's glasses and clothes, and lies in her bed. After a while, (4)
E
To her surprise, Grandma's mouth is very big. So she asks, “Grandma, why is your mouth so big?” “I eat little girls with this mouth.” And he rushes at Little Red Riding Hood.
“Help! Help!” The wolf runs after Little Red Riding Hood. (5)
D
He shoots the wolf and saves Little Red Riding Hood. Then he cuts the wolf and Grandma comes out.
A. She likes wearing a red riding hood.
B. There are many things to eat.
C. Her grandma loves her very much.
D. At this time, a hunter (猎人) goes to the house.
E. Little Red Riding Hood comes to Grandma's bed.
F. The wolf comes to Grandma's house and eats Grandma.
答案:
(1) A
(2) C
(3) F
(4) E
(5) D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭