2025年假期指南四年级英语人教PEP版中原农民出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年假期指南四年级英语人教PEP版中原农民出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年假期指南四年级英语人教PEP版中原农民出版社》

(
B
)2.—Can I go outside now?
—____
A.Yes,I can.
B.No,you can't.
C.No,I'm not.
答案: 2.B
(
B
)3.It's ____.
A.sun.
B.sunny
C.suny
答案: 3.B
(
A
)4.—What's the weather like in Beijing?
—____
A.It's windy.
B.That's all right.
C.Not much.
答案: 4.A
(
C
)5.Can I have ____ soup?
A.a
B.many
C.some
答案: 5.C
七、连词成句。
1.warm it's in today Beijing (.)
It's warm in Beijing today.

2.is report this weather the (.)
This is the weather report.

3.about how Beijing (?)
How about Beijing?

4.hot sunny and it's (.)
It's hot and sunny.

5.it windy is (?)
Is it windy?
答案: 1.It's warm in Beijing today. 2.This is the weather report. 3.How about Beijing? 4.It's hot and sunny. 5.Is it windy?
八、从框中为下列句子选择相应的答语。
(
C
)1.Is it cold in Lhasa? A.Yes,it is.It's snowy in Moscow.
(
D
)2.What's the weather like in Beijing? B.No,you can't.It's cold outside.
(
E
)3.Can I have some soup? C.No,it isn't.It's hot.
(
B
)4.Can I go outside now? D.It's sunny and warm.
(
A
)5.Is it cold in Moscow? E.Be careful! It's very hot.
答案: 1.C 2.D 3.E 4.B 5.A
九、阅读理解。
Good morning,everyone! Here's the world weather. It is snowy in Moscow today,you'd better wear a coat(大衣).Beijing is windy today,you'd better wear a sweater(毛衣).You must wear a raincoat(雨衣) today in London. Because it is rainy in London.Sydney is hot,you'd better wear your shorts. New York is cloudy,you'd better wear short boots. The report is over. May you be happy every day! Goodbye.
根据短文内容填表格。
|内 容 城 市 项 目|Beijing|Sydney|New York|Moscow|London|
|weather| | | | | |
|clothes| | | | | |
答案: 【解析】:根据短文内容,依次查找各城市的天气和建议穿着:“Beijing is windy today,you'd better wear a sweater.”可知北京天气是windy,衣服是sweater;“Sydney is hot,you'd better wear your shorts.”可知悉尼天气是hot,衣服是shorts;“New York is cloudy,you'd better wear short boots.”可知纽约天气是cloudy,衣服是short boots;“It is snowy in Moscow today,you'd better wear a coat.”可知莫斯科天气是snowy,衣服是coat;“You must wear a raincoat today in London. Because it is rainy in London.”可知伦敦天气是rainy,衣服是raincoat。
【答案】:windy; hot; cloudy; snowy; rainy; sweater; shorts; short boots; coat; raincoat

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭