八、阅读短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。(15 分)
I’m a Chinese girl. My English name is Lily. I like English very much. I can speak(说)some English now. I have a good friend. Her name is Ann. She has long hair and blue eyes. She’s from America. This is my classroom. It’s not big,but it’s nice and clean. There are twenty - four desks and twenty - four chairs in it. They are new. I like my classroom very much.
(
(
(
(
(
I’m a Chinese girl. My English name is Lily. I like English very much. I can speak(说)some English now. I have a good friend. Her name is Ann. She has long hair and blue eyes. She’s from America. This is my classroom. It’s not big,but it’s nice and clean. There are twenty - four desks and twenty - four chairs in it. They are new. I like my classroom very much.
(
F
)1. Lily cannot speak English.(
F
)2. Ann is from England.(
T
)3. Ann has blue eyes.(
F
)4. Lily’s classroom is big.(
T
)5. There are twenty - four chairs in Lily’s classroom.
答案:
1. F 2. F 3. T 4. F 5. T
九、阅读短文,将人物与对应的地点连线。(15 分)
It’s Sunday today. Ann,Ken and Wang Li don’t go to school. Ann and Ken go to the cinema. Wang Li reads books in the library. What’s Uncle Booky doing? He is at the supermarket. He wants to buy some bananas. Does Mocky go with him? No,he doesn’t. He is in the hospital,because his nose hurts. Where is Bobby then? Bobby is in the park. He is playing!

It’s Sunday today. Ann,Ken and Wang Li don’t go to school. Ann and Ken go to the cinema. Wang Li reads books in the library. What’s Uncle Booky doing? He is at the supermarket. He wants to buy some bananas. Does Mocky go with him? No,he doesn’t. He is in the hospital,because his nose hurts. Where is Bobby then? Bobby is in the park. He is playing!
答案:
查看更多完整答案,请扫码查看