第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
( )2.My parents are busy. I can help them ______ my baby sister.
A.look after
B.look at
C.look into
A.look after
B.look at
C.look into
答案:
A
( )3.My grandpa is a ______. He can plant vegetables well.
A.teacher
B.writer
C.farmer
A.teacher
B.writer
C.farmer
答案:
C
( )4.—______
—Yes. And he is a doctor.
A.What's his job?
B.Is this your uncle?
C.Where is he?
—Yes. And he is a doctor.
A.What's his job?
B.Is this your uncle?
C.Where is he?
答案:
B
七 根据上下文和首字母提示,在四线三格上填入适当的单词补全句子或对话。
1. Miss Wang is very b______ today. She has too much work to do.
2. She is a n______. She works with doctors and helps sick people feel better.
3. —Can you s______ the floor?
—Sure. Please pass me the broom(扫帚).
4. My grandpa can c______ great food. Yummy!
5. When my cat is sick(生病的),I l______ a______ it carefully.
1. Miss Wang is very b______ today. She has too much work to do.
2. She is a n______. She works with doctors and helps sick people feel better.
3. —Can you s______ the floor?
—Sure. Please pass me the broom(扫帚).
4. My grandpa can c______ great food. Yummy!
5. When my cat is sick(生病的),I l______ a______ it carefully.
答案:
1. busy 2. nurse 3. sweep 4. cook 5. look after
八 阅读理解。
There are many different kinds of(不同种类的)jobs for us. Mike is a doctor. He works in a hospital. He likes his job,because he thinks helping others can make him happy. Lucy is a writer. She works at home. She writes stories for children. She likes reading books,so she often goes to the library. Li Gang is an accountant(会计). He works in a bank(银行). He enjoys working with numbers. He helps the bank use its money well.
任务一:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. Mike is a doctor.
( )2. Helping others makes Mike happy.
( )3. Lucy often goes to the bookshop.
( )4. Li Gang doesn't like numbers.
( )5. Li Gang's work is to help the bank.
任务二:选择正确的答案。
( )1. Where does Lucy work?
A. B. C.

( )2. Does Lucy write stories for children?
A. No,she doesn't. B. We don't know. C. Yes,she does.
There are many different kinds of(不同种类的)jobs for us. Mike is a doctor. He works in a hospital. He likes his job,because he thinks helping others can make him happy. Lucy is a writer. She works at home. She writes stories for children. She likes reading books,so she often goes to the library. Li Gang is an accountant(会计). He works in a bank(银行). He enjoys working with numbers. He helps the bank use its money well.
任务一:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. Mike is a doctor.
( )2. Helping others makes Mike happy.
( )3. Lucy often goes to the bookshop.
( )4. Li Gang doesn't like numbers.
( )5. Li Gang's work is to help the bank.
任务二:选择正确的答案。
( )1. Where does Lucy work?
A. B. C.
( )2. Does Lucy write stories for children?
A. No,she doesn't. B. We don't know. C. Yes,she does.
答案:
任务一:1. T 2. T 3. F 4. F 5. T 任务二:1. A 2. C
查看更多完整答案,请扫码查看