2025年优秀生快乐假期每一天全新暑假作业本七年级英语外研版延边人民出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年优秀生快乐假期每一天全新暑假作业本七年级英语外研版延边人民出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年优秀生快乐假期每一天全新暑假作业本七年级英语外研版延边人民出版社》

Ⅳ. 在英国,人们为什么会经常谈论天气情况呢? 一起去文中找找答案吧。
In England, people often talk about the weather because they may experience different weather in one day. In the morning the weather is warm and sunny. An hour later dark clouds come, and then it rains hard. In the late afternoon the sky will be clear, and the sun will shine again.
When you go to England, you will see that some people usually take umbrellas or raincoats with them on a sunny morning. You should not laugh at them. If you don't take umbrellas or raincoats, you will regret later in the day.
根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
F
)1. It is always warm in the morning in England.
(
F
)2. People often talk about the seasons in England.
(
T
)3. In England, the weather often changes a lot in a day.
(
T
)4. Some people usually take umbrellas or raincoats with them because it often rains in England.
(
F
)5. If someone takes an umbrella or a raincoat in England, he will regret later in the day.
答案: 1. F 2. F 3. T 4. T 5. F
Ⅴ. 采访家乡的老人,了解十几年前的家乡和现在相比有哪些变化,做好记录并写一篇英语短文介绍家乡的变化。______
以下是一篇示例短文
Great Changes in My Hometown
I interviewed some old people in my hometown and learned a lot about the changes over the past ten years.
In the past, there were only a few small and shabby houses. The roads were narrow and unpaved, making it difficult to travel. There were few cars, and people mainly went to work or school on foot or by bike. The environment was not very good either, with a lot of garbage in the streets.
However, things have changed greatly now. There are many high - rise buildings standing everywhere. The roads are wide and smooth, and there are all kinds of modern transportation tools, such as buses, cars and subways. People's living standards have improved a lot. They can buy all kinds of goods in large supermarkets. The environment has also been greatly improved. There are more green spaces and parks, and the air is fresher.
I really love the new look of my hometown and I believe it will become even better in the future.
______
答案: 以下是一篇示例短文
Great Changes in My Hometown
I interviewed some old people in my hometown and learned a lot about the changes over the past ten years.
In the past, there were only a few small and shabby houses. The roads were narrow and unpaved, making it difficult to travel. There were few cars, and people mainly went to work or school on foot or by bike. The environment was not very good either, with a lot of garbage in the streets.
However, things have changed greatly now. There are many high - rise buildings standing everywhere. The roads are wide and smooth, and there are all kinds of modern transportation tools, such as buses, cars and subways. People's living standards have improved a lot. They can buy all kinds of goods in large supermarkets. The environment has also been greatly improved. There are more green spaces and parks, and the air is fresher.
I really love the new look of my hometown and I believe it will become even better in the future.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭