2025年名校课堂七年级英语上册人教版四川专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校课堂七年级英语上册人教版四川专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校课堂七年级英语上册人教版四川专版》

一、单词填空。
根据句意及首字母写出所缺单词。
1. She is s
smart
and can solve puzzles easily.
2. They have a l
large
family with six kids.
3. She made a s
special
card for her mum.
4. The l
locker
has a lock to keep things safe.
5. It's i
important
to eat healthy food.
答案: 1. smart 2. large 3. special 4. locker 5. important
二、用括号内所给单词的适当形式填空。
6. Peter
puts
(put)his school things in his schoolbag every day.
7. What
are
(be)your sister and brother like?
8. The
notices
(notice)tell the time of the football game.
9. The
drawers
(drawer)are full of school things.
10. These days, students use computers and digital(数码的)
whiteboards
(whiteboard)at school.
答案: 6. puts 7. are 8. notices 9. drawers 10. whiteboards
三、根据汉语意思完成句子,每空一词。
11. 我不喜欢坐在这把椅子上。我需要另一把。
I don't like sitting on this chair. I need
another
one
.
12. 我们学校有一个读书角,我们每天花半个小时在那儿读书。
There is a
reading
corner
in our school. We spend half an hour every day reading there.
13. 我正在教室后面画画。
I'm drawing pictures
at
the
back
of
the classroom.
14. 马丁在墙上贴了一张照片。
Martin
puts
up
a picture on the wall.
15. ——老师的讲台是什么颜色的?
——它是黑白相间的。
—What colour is the
teacher's
desk
?
—It's black and white.
答案: 11. another one 12. reading corner 13. at the back of 14. puts up 15. teacher's desk
四、阅读理解。
|南京师大附中校本经典题
Hello, everyone! I'm Jack Liu from Grade 9. Welcome to our school!
Here's our modern library and our classroom buildings. They're the perfect(完美的)places for us to study.
Our school has lots of green spaces. Students enjoy spending time here. Sometimes we chat with teachers about our problems here too.
We have a great sports field. Can you see the students running there? Lots of exciting sports matches take place on it.
Look at the school noticeboards near the gate(大门). Here we can read about school news and stories of star students and teachers. They're role models for us. The boards also show students' works, like paintings and photos.
Come and enjoy your school life here. You'll find more great places. Trust me!
( )16. In which order does the writer tell us about the school?
A. The library→Classroom buildings→Green spaces→The sports field→Noticeboards
B. Classroom buildings→The library→Green spaces→Noticeboards→The sports field
C. Green spaces→The library→Classroom buildings→The sports field→Noticeboards
( )17. The underlined word “chat” in the text means “____”.
A. study
B. talk
C. play
( )18. What can we see on the school noticeboards?
A. Only school news.
B. Only stories of star students.
C. School news, stories of star students and teachers, and students' works.
( )19. Why does the writer say “Come and enjoy your school life here. You'll find more great places.”?
A. Because the writer doesn't like the school.
B. Because the writer wants to show how boring the school is.
C. Because the writer wants to welcome others and let them know more about the school.
( )20. 新考向 篇章结构 Which is the best structure of the text?(①=Paragraph 1...)
A. ①/②③④⑤/⑥
B. ①/②③④/⑤⑥
C. ①②/③④⑤/⑥
答案: 16-20 ABCCA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭