2025年经纶学典提高班五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典提高班五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年经纶学典提高班五年级英语上册译林版》

同学们,你们一定有自己喜欢的动物朋友吧?它(们)有什么特征,会做什么呢?请以“My animal friend”为题写一篇作文来介绍一下你们的动物朋友(们)吧。
要求:请你根据所给图片及提示完成一篇短文,不少于5句话。

范文展示
My animal friend
This is my animal friend. It is a dog. It's brown. It looks very lovely. It has two big eyes and two big ears. It has four short legs. It has a short tail too. It's very soft. It likes running and playing games. It runs as fast as me. Do you like my animal friend?
答案: My animal friend
This is my animal friend. It is a dog. It's white with blue ears. It looks very cute. It has two big, round eyes and a small black nose. It has four short legs and a short tail. It has a big mouth and likes to stick out its tongue. It's very soft and fluffy. It likes running after balls and wagging its tail when it's happy. I love my animal friend very much.
请根据思维导图,写一篇短文介绍 Daniel 的动物朋友。短文需包含所给信息,不少于 5 句话。
答案: Daniel has an animal friend. It is a monkey. It has big eyes, a big mouth, two small ears and a long tail. It can jump and climb trees. It likes peaches and bananas.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭