第12页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
(
—No, there aren’t.
A.some cakes
B.any juice
C.any apples
C
)4.—Are there____on the table?—No, there aren’t.
A.some cakes
B.any juice
C.any apples
答案:
C 【解析】any 用于一般疑问句或否定句中。根据 Are 可知主语应为可数名词复数。
Lucy:Is there a garden near your house?
Jack:1.
Lucy:2.
Jack:No, it’s small. But there are lots of trees in it.
Lucy:3.
Jack:Yes, there are.4.
Lucy:Good idea.
Jack:1.
C
Lucy:2.
B
Jack:No, it’s small. But there are lots of trees in it.
Lucy:3.
A
Jack:Yes, there are.4.
D
Lucy:Good idea.
答案:
1. C 2. B 3. A 4. D
七 根据图片及常识判断下列句子是(T)否(F)正确。(10分)
(
(
(
(
(
八新考法阅读短文,根据短文内容选择正确的选项,完成村庄平面图。(10分)
Hello! My name is Allen. I’m tall and cute. I like reading books. I live in a small village. My house is in the middle of the village. There is a forest in front of my house. You can see beautiful flowers and green grass there. Behind my house, there is a big lake. There are lots of fish in the lake. There is a hill next to the lake. The park is between the hill and the school. There is a mountain in front of the restaurant, near the forest. I often climb the mountain on sunny days. How beautiful my village is!
A.Park B.Lake C.Mountain
D.Hill E.Forest
(
(
T
)1.In winter, it is cold.(
T
)2.There is a snowman in the picture.(
F
)3.There are two girls in front of the house.(
T
)4.The snowman has a long nose.(
F
)5.They are very sad.八新考法阅读短文,根据短文内容选择正确的选项,完成村庄平面图。(10分)
Hello! My name is Allen. I’m tall and cute. I like reading books. I live in a small village. My house is in the middle of the village. There is a forest in front of my house. You can see beautiful flowers and green grass there. Behind my house, there is a big lake. There are lots of fish in the lake. There is a hill next to the lake. The park is between the hill and the school. There is a mountain in front of the restaurant, near the forest. I often climb the mountain on sunny days. How beautiful my village is!
A.Park B.Lake C.Mountain
D.Hill E.Forest
(
D
)(B
)(A
)(E
)(C
)
答案:
1. T 2. T 3. F 4. T 5. F 1. D 2. B 3. A 4. E 5. C
My house
a living room
My house is not very big but it is very beautiful. There are six rooms in my house. We can watch TV in the living room. My mother often cooks nice food in the kitchen. I like reading books in the study. I love my house very much.
a living room
a bedroom
a kitchen
a bathroom
a study
a garden
a kitchen
a bathroom
a study
a garden
My house is not very big but it is very beautiful. There are six rooms in my house. We can watch TV in the living room. My mother often cooks nice food in the kitchen. I like reading books in the study. I love my house very much.
答案:
思维导图:
a living room
a bedroom
a kitchen
a bathroom
a study
a garden
My house is not very big but it is very beautiful. There are six rooms in my house. We can watch TV in the living room. My mother often cooks nice food in the kitchen. I like reading books in the study. I love my house very much.
a living room
a bedroom
a kitchen
a bathroom
a study
a garden
My house is not very big but it is very beautiful. There are six rooms in my house. We can watch TV in the living room. My mother often cooks nice food in the kitchen. I like reading books in the study. I love my house very much.
查看更多完整答案,请扫码查看