第73页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
建议用时:12分钟
难度:★★★★☆
Children's Day is coming. Lily, Ben, and Tom are talking about the toys they want.

Lily has long brown hair and big bright eyes. She's a gentle girl. She loves pretty things. "I want a mini home," she says. "It has small rooms with little beds, tables, and chairs. I can put my small toys in it. It will be fun to play with!"
Ben is a tall boy with short black hair. He's full of energy and likes playing outside. "I want a gift with four wheels," he shouts, jumping up and down. "I can ride it fast in the park and play with friends outside!"
Tom is a bit shy. He has curly blonde hair and wears glasses. He likes quiet games. "I want a box of amazing things," he says. "There are colourful cards that can disappear and come back, long scarves that seem alive, and strange sticks. I can practise and show my family cool tricks!"
They are talking about their toys excitedly. They can't wait to see if their wishes will come true!
(一)阅读材料,匹配 Lily,Ben 和 Tom 可能想要的礼物,填在人物图旁边。

(二)阅读材料,选择正确的答案。
(
A. Because she likes to play with small toys in a small space.
B. Because she wants to decorate it with her own hands.
C. Because she wants to give it to her little sister.
(
A. He is a very quiet boy.
B. He likes indoor activities better.
C. He is an active and energetic boy.
(
A. It has many toys for outdoor play.
B. It contains items for magic tricks(魔术).
C. It is a set of computer games.
(
A. Their favourite toys from last Children's Day.
B. The toys they hope to get for the coming Children's Day.
C. How to celebrate Children's Day.
难度:★★★★☆
Children's Day is coming. Lily, Ben, and Tom are talking about the toys they want.
Lily has long brown hair and big bright eyes. She's a gentle girl. She loves pretty things. "I want a mini home," she says. "It has small rooms with little beds, tables, and chairs. I can put my small toys in it. It will be fun to play with!"
Ben is a tall boy with short black hair. He's full of energy and likes playing outside. "I want a gift with four wheels," he shouts, jumping up and down. "I can ride it fast in the park and play with friends outside!"
Tom is a bit shy. He has curly blonde hair and wears glasses. He likes quiet games. "I want a box of amazing things," he says. "There are colourful cards that can disappear and come back, long scarves that seem alive, and strange sticks. I can practise and show my family cool tricks!"
They are talking about their toys excitedly. They can't wait to see if their wishes will come true!
(一)阅读材料,匹配 Lily,Ben 和 Tom 可能想要的礼物,填在人物图旁边。
(从左至右)B C A
(二)阅读材料,选择正确的答案。
(
A
)1. Why does Lily want a mini home?A. Because she likes to play with small toys in a small space.
B. Because she wants to decorate it with her own hands.
C. Because she wants to give it to her little sister.
(
C
)2. What can we infer(推断) about Ben from the passage?A. He is a very quiet boy.
B. He likes indoor activities better.
C. He is an active and energetic boy.
(
B
)3. What is special about the gift Tom wants?A. It has many toys for outdoor play.
B. It contains items for magic tricks(魔术).
C. It is a set of computer games.
(
B
)4. 主旨大意 What are the three children mainly talking about?A. Their favourite toys from last Children's Day.
B. The toys they hope to get for the coming Children's Day.
C. How to celebrate Children's Day.
答案:
(一)(从左至右)B C A
(二)1. A 解析:根据文中“She loves pretty things. ‘I want a mini home,’ she says. ‘It has small rooms with little beds, tables, and chairs. I can put my small toys in it. It will be fun to play with!’”可知,Lily想要迷你小屋是因为她喜欢在小空间里和小玩具玩,故选A。
2. C 解析:根据“Ben is a tall boy with short black hair. He's full of energy and likes playing outside.”可知,Ben是个充满活力且积极活泼的男孩,故选C。
3. B 解析:根据“‘I want a box of amazing things,’ he says. ‘There are colourful cards that can disappear and come back, long scarves that seem alive, and strange sticks. I can practise and show my family cool tricks!’”可知,Tom想要的礼物里的东西可用于变魔术,故选B。
4. B 解析:根据文章开头“Children's Day is coming. Lily,Ben,and Tom are talking about the toys they want.”就点明孩子们在讨论即将到来的儿童节他们想要的玩具,故选B。
(二)1. A 解析:根据文中“She loves pretty things. ‘I want a mini home,’ she says. ‘It has small rooms with little beds, tables, and chairs. I can put my small toys in it. It will be fun to play with!’”可知,Lily想要迷你小屋是因为她喜欢在小空间里和小玩具玩,故选A。
2. C 解析:根据“Ben is a tall boy with short black hair. He's full of energy and likes playing outside.”可知,Ben是个充满活力且积极活泼的男孩,故选C。
3. B 解析:根据“‘I want a box of amazing things,’ he says. ‘There are colourful cards that can disappear and come back, long scarves that seem alive, and strange sticks. I can practise and show my family cool tricks!’”可知,Tom想要的礼物里的东西可用于变魔术,故选B。
4. B 解析:根据文章开头“Children's Day is coming. Lily,Ben,and Tom are talking about the toys they want.”就点明孩子们在讨论即将到来的儿童节他们想要的玩具,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看