第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
四、将下列句子排列成一段通顺的对话。

A.Yes. It was great fun.
B.I saw a fashion show.
C.What did you do there?
D.I was in the park.
E.Was it interesting?
F.Where were you last night,Liu Tao?
A.Yes. It was great fun.
B.I saw a fashion show.
C.What did you do there?
D.I was in the park.
E.Was it interesting?
F.Where were you last night,Liu Tao?
F D C B E A
答案:
F D C B E A
五、根据中文提示完成句子或对话。
1. 昨天我和奶奶回到了北京。
My grandma and I
2. 她对魔术表演感到兴奋。
She is
3. 上周日下了大雨。
There
1. 昨天我和奶奶回到了北京。
My grandma and I
came back
to Beijing yesterday.2. 她对魔术表演感到兴奋。
She is
excited about
the magic show.3. 上周日下了大雨。
There
was heavy rain
last Sunday.
答案:
1. came back 2. excited about 3. was heavy rain
六、[生活情境] 莉莉在中国经历了一次完美的旅行。让我们一起看看她都去了哪些城市吧。
Lily had a wonderful holiday in China. She flew to three interesting cities.
First,she visited Chongqing. The city is very big and it has a famous river,the Yangtze River(长江). There are many hills too. It is often foggy there. It is famous for its hot and spicy(辣的)food. Lily had nice food with her family.
Next,Lily flew to Suzhou. It is near Shanghai. There are many famous gardens. This city is also famous for silk. Lily bought some beautiful silk scarves. They also ate big crabs.
The last city is Kunming. It's not too hot or too cold. There is a famous forest there. It is called "Stone Forest". This city is famous for its flowers. Lily went to a flower show there. The flowers were so beautiful. Lily wanted to come there again next year.
(一)阅读短文,完成下列句子。(每空一词)
1. Lily went to China by
2. Lily visited Chongqing,
3. The second city is famous for
4. There was a
(二)阅读短文,回答下列问题。
1. What could Lily see in Chongqing?
2. How is the weather in Kunming?
Lily had a wonderful holiday in China. She flew to three interesting cities.
First,she visited Chongqing. The city is very big and it has a famous river,the Yangtze River(长江). There are many hills too. It is often foggy there. It is famous for its hot and spicy(辣的)food. Lily had nice food with her family.
Next,Lily flew to Suzhou. It is near Shanghai. There are many famous gardens. This city is also famous for silk. Lily bought some beautiful silk scarves. They also ate big crabs.
The last city is Kunming. It's not too hot or too cold. There is a famous forest there. It is called "Stone Forest". This city is famous for its flowers. Lily went to a flower show there. The flowers were so beautiful. Lily wanted to come there again next year.
(一)阅读短文,完成下列句子。(每空一词)
1. Lily went to China by
plane
.2. Lily visited Chongqing,
Suzhou
and Kunming.3. The second city is famous for
gardens
and silk.4. There was a
flower
show in Kunming.(二)阅读短文,回答下列问题。
1. What could Lily see in Chongqing?
She could see the Yangtze River and many hills.
2. How is the weather in Kunming?
It's not too hot or too cold.
答案:
(一)1. plane 2. Suzhou 3. gardens 4. flower (二)1. She could see the Yangtze River and many hills. 2. It's not too hot or too cold.
查看更多完整答案,请扫码查看