第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
一、用所给词的适当形式填空。
1. He
2. I can
3. They like
4. Let's
5. Liu Tao's parents both
1. He
is
(be) good at ______playing
(play) the piano.2. I can
skate
(skate) ______well
(good) on the ice.3. They like
reading
stories. They usually ______read
stories at night. (read)4. Let's
go
(go) ______running
(run) in the playground.5. Liu Tao's parents both
like
(like) ______watching
(watch) films.
答案:
1. is;playing 2. skate;well 3. reading;read 4. go;running 5. like;watching
(
A.like;doesn't
B.likes;isn't
C.likes;does
A
)1. His brothers ______ fishing,but he ______.A.like;doesn't
B.likes;isn't
C.likes;does
答案:
A
(
A./;/
B./;the
C.the;/
B
)2. He likes playing ______ table tennis and I like playing ______the
piano.A./;/
B./;the
C.the;/
答案:
B
(
A.all;both
B.all;all
C.both;all
C
)3. My parents ______ like running. My family ______ like taking photos.A.all;both
B.all;all
C.both;all
答案:
C
(
A.Read stories
B.Reading stories
C.Reading story
B
)4. ______ is their hobbies.A.Read stories
B.Reading stories
C.Reading story
答案:
B
三、[生活情境] 爱好是怎么形成的呢?有时候可能只是很偶然的机遇。让我们一起来读读安迪的故事,并完成下面的阅读任务吧!
Andy is eleven. He lives in a small town near Nanjing. He likes sports. He often plays football after school. At weekends,he likes riding a bike in the park.
One day,he breaks(使骨折) his leg. He has to stay at home and he is sad. His mother buys him some books,but he doesn't want to read. In the evening,Andy's father comes home and he has two letters(信) in his hand. Andy looks at a big stamp(邮票) on one envelope(信封).
There is a beautiful castle(城堡) on the stamp. Andy likes that stamp. He says,"I want to collect stamps. Buy me an album(集邮簿),please."
Now collecting stamps is Andy's new hobby. He has got twenty-six stamps in his album. There are hills,rivers,animals,cars and flowers on these stamps.
(一)根据文章内容,完成句子。
1. Andy lives in a
2. Andy breaks his
3. Andy wants an
(二)根据文章内容,回答问题。
1. What does Andy often do after school?
2. What does Andy's father take home?
3. How many stamps does Andy have now?
Andy is eleven. He lives in a small town near Nanjing. He likes sports. He often plays football after school. At weekends,he likes riding a bike in the park.
One day,he breaks(使骨折) his leg. He has to stay at home and he is sad. His mother buys him some books,but he doesn't want to read. In the evening,Andy's father comes home and he has two letters(信) in his hand. Andy looks at a big stamp(邮票) on one envelope(信封).
There is a beautiful castle(城堡) on the stamp. Andy likes that stamp. He says,"I want to collect stamps. Buy me an album(集邮簿),please."
Now collecting stamps is Andy's new hobby. He has got twenty-six stamps in his album. There are hills,rivers,animals,cars and flowers on these stamps.
(一)根据文章内容,完成句子。
1. Andy lives in a
small
town near Nanjing.2. Andy breaks his
leg
and he is sad.3. Andy wants an
album
to collect stamps.(二)根据文章内容,回答问题。
1. What does Andy often do after school?
He often plays football after school.
2. What does Andy's father take home?
He takes two letters home.
3. How many stamps does Andy have now?
He has 26 stamps now.
答案:
(一)1. small 2. leg 3. album
(二)1. He often plays football after school.
2. He takes two letters home.
3. He has 26 stamps now.
(二)1. He often plays football after school.
2. He takes two letters home.
3. He has 26 stamps now.
查看更多完整答案,请扫码查看