(
(
(
(
(
(
(
(
(
E
)1. My brother and I both like films, so we often ______.(
H
)2. Tim always ______. He is too fat.(
D
)3. Wang Lin likes sports. He ______ playing table tennis and running.(
J
)4. Before Christmas, Lucy's parents ______.(
I
)5. The old man is happy, because his children always ______.(
F
)6. To make a New Year card, we need to follow the steps. First, fold a card. Next, draw a picture. Then, ______. Finally, write your name.(
B
)7. This school is big and nice. Can you ______?(
A
)8. Mr Turkey and his friends ______, because Christmas is coming.(
G
)9. A woman has five sons. All the sons are doctors except(除了) Tim and Tom. Tom is a policeman. Tim is ______.
答案:
1.E 2.H 3.D 4.J 5.I 6.F 7.B 8.A 9.G
(
(
(
(
(
(
(
(
H
)1. Is there a swing in the playground? A. He often has fencing lessons.(
D
)2. What subjects do you like? B. That's a good idea.(
A
)3. What does Jim often do at weekends? C. Yes, she does.(
C
)4. Does she like having a picnic? D. Science and English.(
G
)5. What does your father do? E. There are six.(
B
)6. Let's go to the zoo tomorrow. F. No, it doesn't.(
E
)7. How many computer rooms are there? G. He is a teacher.(
F
)8. Does it have a long tail? H. Yes, there is.
答案:
1.H 2.D 3.A 4.C 5.G 6.B 7.E 8.F
(A)
Sam: Hello, Tina. Let's go and play table tennis.
Tina: Sorry, Sam. I'm chatting with my new e-friend, Jane.
Sam: 1.
Tina: She lives in Greece.
Sam: 2.
Tina: Yes, she can. She speaks English well.
Sam: 3.
Tina: She likes Maths and Science.
Sam: 4.
Tina: She often goes to the park at weekends. 5.
(B)
(
(
(
(
(
(C)
(
(
(
(
(
Sam: Hello, Tina. Let's go and play table tennis.
Tina: Sorry, Sam. I'm chatting with my new e-friend, Jane.
Sam: 1.
C
Tina: She lives in Greece.
Sam: 2.
D
Tina: Yes, she can. She speaks English well.
Sam: 3.
E
Tina: She likes Maths and Science.
Sam: 4.
B
Tina: She often goes to the park at weekends. 5.
A
(B)
(
F
)1. On Monday, people can visit Nanjing City Wall Museum at 9:00 a. m.(
T
)2. We can't make a mini model of the city wall with clay in Nanjing City Wall Museum.(
F
)3. Children can't eat or drink in this museum.(
T
)4. You can call 025-83217710 if(如果) you want to be a volunteer.(
T
)5. It is not free to visit Nanjing City Wall Museum.(C)
(
C
)1. The hylobates hoolock has two ______ eyebrows and two ______ arms. A. black;strong B. red;long C. white;long(
C
)2. Where does the red-footed booby live? A. In the rainforests. B. In the warm sea. C. On the Xisha Islands.(
B
)3. The red-footed booby is good at ______. A. swinging B. flying C. swimming(
C
)4. We should(应该) ______ rare animals. A. find B. raise(饲养) C. protect(
B
)5. What's the best title(标题) for this passage? A. Smart skywalker B. China's rare animals C. Strong flyer
答案:
(A)1.C 2.D 3.E 4.B 5.A
(B)1.F 2.T 3.F 4.T 5.T
(C)1.C 2.C 3.B 4.C 5.B
1. 从白眉长臂猿介绍中的"Look at my heavy white eyebrows!"和"I also have two long arms"可知,白眉长臂猿有白色的眉毛和长长的手臂,故选C。
2. 红脚鲣鸟介绍里提到"My home is on the Xisha Islands.",即红脚鲣鸟生活在西沙群岛,故选C。
3. 根据红脚鲣鸟介绍中的"I am good at flying.",可知红脚鲣鸟擅长飞行,故选B。
4. 由短文开头"But many of them are becoming rare. We need to protect them."可知,我们应该保护珍稀动物,故选C。
5. 文章介绍了中国的两种珍稀动物——白眉长臂猿和红脚鲣鸟,A选项只是白眉长臂猿的称呼,C选项只是红脚鲣鸟的称呼,B选项"China's rare animals(中国的珍稀动物)"能概括文章内容,故选B。
(B)1.F 2.T 3.F 4.T 5.T
(C)1.C 2.C 3.B 4.C 5.B
1. 从白眉长臂猿介绍中的"Look at my heavy white eyebrows!"和"I also have two long arms"可知,白眉长臂猿有白色的眉毛和长长的手臂,故选C。
2. 红脚鲣鸟介绍里提到"My home is on the Xisha Islands.",即红脚鲣鸟生活在西沙群岛,故选C。
3. 根据红脚鲣鸟介绍中的"I am good at flying.",可知红脚鲣鸟擅长飞行,故选B。
4. 由短文开头"But many of them are becoming rare. We need to protect them."可知,我们应该保护珍稀动物,故选C。
5. 文章介绍了中国的两种珍稀动物——白眉长臂猿和红脚鲣鸟,A选项只是白眉长臂猿的称呼,C选项只是红脚鲣鸟的称呼,B选项"China's rare animals(中国的珍稀动物)"能概括文章内容,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看