第90页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
(一)阅读短文,完成下列句子。(3分)
1. If everyone
2. Each day
3. People need a new app to learn more about what is
(二)阅读短文,回答下列问题。(3分)
1. Why was the writer's school always clean?
2. When did Roberta Dixon have the idea?
3. 新趋势 句意理解 What is the Chinese meaning of the underlined sentence?
1. If everyone
picks up rubbish
on the road, the world will be a clean place!2. Each day
after
lunch, students had to find some rubbish and put it in the bin.3. People need a new app to learn more about what is
polluting the ocean
.(二)阅读短文,回答下列问题。(3分)
1. Why was the writer's school always clean?
Because everyone spent one or two minutes picking up rubbish every day.
2. When did Roberta Dixon have the idea?
In 2009.
3. 新趋势 句意理解 What is the Chinese meaning of the underlined sentence?
它呼吁每个人每次去海滩时都捡一些垃圾。
答案:
(一)1. picks up rubbish 2. after 3. polluting the ocean (二) 1. Because everyone spent one or two minutes picking up rubbish every day. 2. In 2009. 3. 它呼吁每个人每次去海滩时都捡一些垃圾。
How to make our city beautiful and clean
I love our city very much. But now the air pollution,noise pollution and water pollution are found everywhere. What can we do to make our city beautiful and clean? We shouldn't throw rubbish in public places,rivers or lakes. We should put it in the bin. We can take the bus,ride a bike or walk to school. And our parents can go to work by metro. We can also plant more trees and flowers. In this way,our city will be more beautiful and cleaner.
答案:
How to make our city beautiful and clean I love our city very much. But now the air pollution,noise pollution and water pollution are found everywhere. What can we do to make our city beautiful and clean? We shouldn't throw rubbish in public places,rivers or lakes. We should put it in the bin. We can take the bus,ride a bike or walk to school. And our parents can go to work by metro. We can also plant more trees and flowers. In this way,our city will be more beautiful and cleaner.
查看更多完整答案,请扫码查看