2025年名校课堂七年级英语上册人教版云南专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校课堂七年级英语上册人教版云南专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校课堂七年级英语上册人教版云南专版》

Ⅴ. 将下列句子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式。
18. I don't like sitting on the chair. I need
another one
. (另一把)
19. I'm drawing pictures
at the back of
the classroom. (在……的后面)
20. Martin
puts up
a picture on the wall. (张贴)
21. Tom has many books, so he often
takes a large schoolbag
to school. (带一个大书包)
22. Bill's sister buys
some special things
for his birthday. (一些特别的东西)
答案: 18. another one 19. at the back of 20. puts up 21. takes a large schoolbag 22. some special things
Ⅵ. 阅读理解。
第一节 根据短文内容,判断正误(正确“T”,错误“F”)。
My name is Mary. I am an English girl. I live in Sydney, Australia, with my parents now. We live on Centre Street. It's a busy street. There are some buildings on the street: a library, a bank, a supermarket, a post office and a cinema. The bank is between the supermarket and the library. If you like reading, you can read books in the library. If you are hungry, you can buy some food in the supermarket.
The post office is on the left of the supermarket. You can send letters to your friends there. When you want to see movies, you can go to the cinema. Look! This is my house. It is near the bank.
(
F
)23. Mary is an Australian girl.
(
T
)24. There is a bank on Centre Street.
(
T
)25. You can read books in the library on Centre Street.
(
F
)26. The supermarket is on the left of the post office.
(
F
)27. Mary's house is far from the bank.
答案: 23-27 FTTFF
第二节 根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
Our school is big and beautiful. It is in the east(东边) of the city. There is a park near the school. When you walk in the school, first, you will see a big garden in front of you. You can see many beautiful flowers in it. There are two big buildings on each side of the street. The library is on the left and the teaching building is on the right. Behind the teaching building, there is a big playground. We often play football there. Next to the library is the science building. Near the science building, there are two buildings for students to study in. You can see many trees and flowers in our school.
(
C
)28. There is a ______ near our school.
A. yard
B. zoo
C. park
D. farm
(
D
)29. What does the underlined word(画线词) “side” mean in Chinese?
A. 中间
B. 角落
C. 顶部
D. 一边
(
A
)30. What is on the left of the road?
A. The library.
B. The playground.
C. The big garden.
D. The teaching building.
(
A
)31. Where is the teaching building?
A. In front of the playground.
B. Behind the science building.
C. Next to the library.
D. On the right of the playground.
(
B
)32. What can we know from the passage?
A. The writer's (作者的) school is small.
B. There are many trees in the school.
C. The science building is near the dining hall.
D. Three buildings are on the two sides of the road.
答案: 28-32 CDAAB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭