2025年亮点给力提优班六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力提优班六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力提优班六年级英语上册译林版》

(
C
)4.Don't ______ rubbish anywhere,Henry. It makes the playground ______.
A.littering;clean
B.throws;messy
C.throw;dirty
答案: C
(
C
)5.—You ______ do that,Tim! We ______ put the rubbish ______ the bin. —I'm sorry.
A.should;can;in
B.shouldn't;can;on
C.shouldn't;should;in
答案: C
五、阅读理解。
One day,on the way home,Tom asked his mother,"Mum,why can't we see the stars in the sky at night now?" His mother said,"It's because we have too much air pollution." "What can we do then?" asked Tom. "Well,we can plant more trees. We can go to work on foot or by bike. Don't go out by car all the time. It's not good for the air," said Mum.
The next day,Tom planted some trees with his family. They were very tired but happy because Tom's father said trees were good for the air. Tom and his friends visited a factory too. They were happy to see that the workers had great machines to deal with the smoke before letting it into the sky. They wanted to study hard and learn to use new energy. They thought they could see a lot of stars smiling in the sky at night soon.
阅读短文,选择正确的答案。
(
B
)1. What does the underlined word "pollution" mean in Chinese?
A. 来源
B. 污染
C. 净化
(
A
)2. 新趋势 事件排序 What is the RIGHT order(顺序)of the story?
① Tom did a lot with his family and friends and knew more about the air.
② Tom knew why they couldn't see the stars in the sky at night.
③ Tom and his friends knew what to do next.
A. ②—①—③
B. ③—②—①
C. ①—②—③
(
B
)3. What may Tom do after going back from the factory?
A. He may go to school by taxi every day.
B. He may read some books about new energy.
C. He may help his grandfather cut down trees to cook.
(
C
)4. The story tells us to ______.
A. watch stars at night
B. talk with our parents
C. protect(保护)the air
(
B
)5. Which of the following is NOT good for the air?
A. Students go to school on foot.
B. Factories don't deal with the smoke and let it into the sky.
C. People go out by bike all the time.
答案: 1. B 2. A 3. B 4. C 5. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭