2025年新概念英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新概念英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新概念英语》

(
F
) 61. Bill comes from Canada.
(
T
) 62. Bill’s parents ( 父母 ) work in a company.
(
F
) 63. Bill has some bread and milk for lunch.
(
F
) 64. Bill goes to school by car.
(
T
) 65. He can see bikes everywhere.
答案: 61. F【解析】由第一、二句可知。 62. T【解析】由第三、四句可知。 63. F【解析】由第六句可知。 64. F【解析】由第七句可知。 65. T【解析】由倒数第二句可知。
Here is a photograph of our school.
Our school is quite large with around 1000 students and 100 teachers. There are 30 classes in total. In front of the teaching building, there are two beautiful flower beds filled with a variety of colorful flowers. The flowers bloom all year round, adding a touch of vibrancy to our school campus. Besides, our school has a well-equipped library and a spacious playground. We all love our school very much.
答案: 【解析】:
这是一道英语书面表达题,要求介绍自己的学校,包括学生和老师的数量、班级的数量以及学校的一些具体设施如花坛等。题目给出了开头,需要考生至少写出6句话来完善介绍。本题主要考查学生的英语表达能力以及对学校基本信息的组织能力。
【答案】:
Here is a photograph of our school. Our school is quite large with around 1000 students and 100 teachers. There are 30 classes in total. In front of the teaching building, there are two beautiful flower beds filled with a variety of colorful flowers. The flowers bloom all year round, adding a touch of vibrancy to our school campus. Besides, our school has a well-equipped library and a spacious playground. We all love our school very much.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭