2025年暑假生活海燕出版社三年级英语外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假生活海燕出版社三年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
三、Read and finish. Nana 在动物园里看到了哪些动物?请你读一读下面的短文,完成任务。
Hello, I'm Nana. Look! This is a zoo. There are tigers, lions, monkeys, elephants and birds in the zoo.
Look! The monkeys are thin. And the elephants are big and tall. The birds are green, yellow and red. They are so beautiful. The lions are big. And the baby tiger is small.
任务一:根据短文内容连一连。
1. monkeys big and tall
2. elephants green, yellow and red
3. birds big
4. lions thin
任务二:判断下列句子与短文内容是(√)否(×)相符。
( )1. This is a park.
( )2. The baby tiger is small.
Hello, I'm Nana. Look! This is a zoo. There are tigers, lions, monkeys, elephants and birds in the zoo.
Look! The monkeys are thin. And the elephants are big and tall. The birds are green, yellow and red. They are so beautiful. The lions are big. And the baby tiger is small.
任务一:根据短文内容连一连。
1. monkeys big and tall
2. elephants green, yellow and red
3. birds big
4. lions thin
任务二:判断下列句子与短文内容是(√)否(×)相符。
( )1. This is a park.
( )2. The baby tiger is small.
答案:
任务一:

任务二:1.× 2.√
任务一:
任务二:1.× 2.√
四、Look and say. “动物小讲师”活动开始了。请你看图,用英语介绍一下图中的动物吧!
Tips: hippo 河马
flamingo 火烈鸟

Tips: hippo 河马
flamingo 火烈鸟
Look! There are many animals in the picture. There are two pandas. One is eating bamboo, and the other is lying on the grass. A lion is sleeping on a rock. An elephant is drinking water. A hippo is in the water. Two monkeys are playing in the tree. There are two flamingos standing near the water. A tiger is sitting on the grass. They are all very lovely.
答案:
Look! There are many animals in the picture. There are two pandas. One is eating bamboo, and the other is lying on the grass. A lion is sleeping on a rock. An elephant is drinking water. A hippo is in the water. Two monkeys are playing in the tree. There are two flamingos standing near the water. A tiger is sitting on the grass. They are all very lovely.
查看更多完整答案,请扫码查看