Ⅰ.按要求写一写。
1. do(过去式)
3. could not(缩写形式)
5. television(缩写形式)
7. a small house(英译汉)
1. do(过去式)
did
2. different(汉语意思)不同的
3. could not(缩写形式)
couldn't
4. are(过去式)were
5. television(缩写形式)
TV
6. watch(过去式)watched
7. a small house(英译汉)
一个小房子
8. live(过去式)lived
答案:
1. did;2. 不同的;3. couldn't;4. were;5. TV;6. watched;7. 一个小房子;8. lived
Ⅱ.选择方框中的单词填空。
was, in, live, didn't, worked
1. We
2. She is still
3. He
4. Life
5. She
was, in, live, didn't, worked
1. We
live
in a big house now.2. She is still
in
England.3. He
didn't
have a telephone last year.4. Life
was
different in China many years ago.5. She
worked
in the fields ten years ago.
答案:
1. live 2. in 3. didn’t 4. was 5. worked
(
A.was
B.weren't
C.wasn't
B
)1.There______ any buses.A.was
B.weren't
C.wasn't
答案:
B
(
A.under
B.off
C.about
C
)2.This programme is______ China.A.under
B.off
C.about
答案:
C
(
A.are; were
B.were; are
C.was; were
B
)3.They______ in Dalian last year. They______ here now.A.are; were
B.were; are
C.was; were
答案:
B
(
A.visited
B.visits
C.visit
C
)4.When did Amy______ her grandma?A.visited
B.visits
C.visit
答案:
C
Ⅳ.阅读理解。
New Clothes in 2060
In the year 2060, there will be different kinds of materials(材料) for clothes. Special chemicals(化学物质) will make the clothes stay clean—they will never get dirty, and they will never smell bad. We won't have to wash them. We will save water and money.
Children can wear their favorite "Saturday" clothes every day. Because children won't go to school, they will only stay at home in front of their computers. It will be fun.
根据短文内容,选择最佳答案。
(
A. People will always wear clean clothes.
B. People will always wear dirty clothes.
C. People will never wear clothes with bad smell.
D. Both A and C.
(
A. Clean clothes. B. Dirty clothes.
C. Funny clothes. D. Clothes children like most.
(
A. Because they will only stay at home.
B. Because they can wear "Saturday" clothes.
C. Because they can learn through computers.
D. Because they don't like to go there.
New Clothes in 2060
In the year 2060, there will be different kinds of materials(材料) for clothes. Special chemicals(化学物质) will make the clothes stay clean—they will never get dirty, and they will never smell bad. We won't have to wash them. We will save water and money.
Children can wear their favorite "Saturday" clothes every day. Because children won't go to school, they will only stay at home in front of their computers. It will be fun.
根据短文内容,选择最佳答案。
(
D
)1. What kind of clothes will people wear by the year 2060?A. People will always wear clean clothes.
B. People will always wear dirty clothes.
C. People will never wear clothes with bad smell.
D. Both A and C.
(
D
)2. What are "Saturday" clothes?A. Clean clothes. B. Dirty clothes.
C. Funny clothes. D. Clothes children like most.
(
C
)3. Why won't children go to school?A. Because they will only stay at home.
B. Because they can wear "Saturday" clothes.
C. Because they can learn through computers.
D. Because they don't like to go there.
答案:
1. D 2. D 3. C
查看更多完整答案,请扫码查看