2025年暑假作业内蒙古教育出版社七年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业内蒙古教育出版社七年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业内蒙古教育出版社七年级英语》

四、阅读理解
A Super Day
By William
I woke up at six. It was my birthday!
An exciting day! I felt very happy!
I opened the curtains (窗帘), and looked at the sky.
The Sun was shining. It was a sunny day.
The postman brought me fifteen colourful cards.
Jenny sent a funny card. I laughed!
My uncle drove us to Ocean Park in his new car.
We watched a great water show,
With clever dolphins and smart seals.
We walked in a lovely aviary (鸟舍).
We went on a comfortable boat ride.
Later, we had dinner in an excellent restaurant.
There was delicious food and wonderful presents all for me.
Birthdays are so good!
(
C
) 1. This poem is about William’s ______.
A. trip
B. holiday
C. birthday
D. dinner
(
A
) 2. It was a ______ day.
A. nice
B. cloudy
C. windy
D. rainy
(
B
) 3. Who sent William a funny card?
A. His uncle.
B. Jenny.
C. His dad.
D. The postman.
答案: 1. C 2. A 3. B
五、阅读表达
Happiness is for everyone. You don’t need to care about those people who have beautiful houses, nice cars, a lot of money and so on.
In fact, happiness is always around you when you put your heart into your life. Your parents are always taking good care of you. When you have problems at school, your teachers will help you. When you are sad, your friends will be there for you. All these can bring you happiness.
Happiness, not the same as money, is a feeling within your heart. When you are poor, you can also say you are very happy, because beautiful things in your life are always free, such as the love from your parents, your teachers and your friends. And when you do something good to others, you will feel happy too. So don’t always say you are poor and that you have bad luck. As the saying goes, life is like a revolving door—when it closes, it also opens. If you take every chance you get, you can be a happy and lucky person.
根据短文内容回答下列问题。
1. Who can get happiness in the world?______
Everyone/Everybody.

2. When can you find happiness is always around you?______
When you put your heart into your life.

3. What is happiness according to the passage?______
Happiness is a feeling within your heart./A feeling within your heart.

4. What will you do if you want to be happy?
______
I will take every chance I get./I will do something good to others.
答案: 1. Everyone/Everybody. 2. When you put your heart into your life. 3. Happiness is a feeling within your heart./A feeling within your heart. 4. I will take every chance I get./I will do something good to others. (本题答案不唯一, 言之有理即可。)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭