2025年假期作业八年级英语人教版山东美术出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年假期作业八年级英语人教版山东美术出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年假期作业八年级英语人教版山东美术出版社》

A
My name is Susan. Last summer I became a volunteer of a charity(慈善团体). I was lucky enough to be able - to go to Kenya(肯尼亚).
When we arrived at a village in Kenya, I was excited. How beautiful it was! But later I found there was something even more beautiful: the people. They were always smiling and they made us feel at home.
The thing I will never forget is visiting a school there. As soon as we went through the school gate. I heard someone shouting my name. Then I remembered the little girl and I played football with her. We became good friends and now we often write to each other.
The people there are poor and they need our help. During the 60 days there, we helped build a school and plant trees. I also took part in a clean water project for children in need.
Now I often think of Kenya. I miss everyone that I met there.
根据短文内容,选择最佳选项。
(
D
)1. Where did Susan go last summer?
A. To Asia. B. To Europe. C. To America. D. To Africa.
(
B
)2. What does Susan think of the people in Kenya?
A. Rich. B. Friendly. C. Excited. D. Creative.
(
A
)3. How does Susan contact(联系) her friend in Kenya?
A. By letter. B. By phone. C. By e - mail. D. By fax.
(
B
)4. How long did Susan stay in Kenya?
A. For a month. B. For two months. C. For three months. D. For six months.
(
C
)5. What is the passage about?
A. How to help the poor people in Kenya. B. The hard life of the people in Kenya.
C. What Susan did as a volunteer in Kenya. D. How Susan made friends with a girl in Kenya.
答案: 1. D 2. B 3. A 4. B 5. C
B
Should parents ask their children to do chores? 6 They think that children are too young to cook or clean for themselves or their parents. But many people believe that children can learn a lot from doing regular chores. Parents should help children learn to do the housework that they will have to do when they live on their own. 7
Most experts(专家) do agree. 8 Parents shouldn't, of course, ask a schoolboy to cook when he is doing his homework. If the child has activities after school, the time left to do chores may be short.
9 When a child does what his parents ask him to do happily, he will probably have the feeling of grow - ing up. Chores can be useful. They are a teaching tool(工具). Parents use the tool to teach children so that they can care for themselves some day. 10 If parents don't keep a clean house, children won't find any reason to do chores.
根据短文内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺,内容完整。
A. And doing chores also gives children a sense of responsibility, importance and confidence.
B. And please make sure that parents also do chores.
C. However, the chores should suit(适合) children.
D. Doing chores can help children get better grades.
E. Some believe that children should not do chores.
F. Perhaps more chores on weekends can be helpful.
6. 7. 8. 9. 10.
答案: 6. E 7. A 8. C 9. F 10. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭