2025年暑假作业北京教育出版社四年级英语外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业北京教育出版社四年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
四、情景选择。
(
A. I went to the park by bus.
B. I go to the park by bus.
(
A. I will cook fish.
B. I cooked fish yesterday.
(
A. I played basketball and watched TV.
B. He played basketball and watched TV.
(
A. Oh, really?
B. You had a good time.
(
A. He is a good boy.
B. You are a good boy.
(
A
)1. 别人问你昨天怎样去的公园,你回答:______A. I went to the park by bus.
B. I go to the park by bus.
(
B
)2. 别人问你昨天做什么了,你回答:______A. I will cook fish.
B. I cooked fish yesterday.
(
B
)3. 你想知道 Tom 昨天做什么了,你问 Lucy,她回答说:______A. I played basketball and watched TV.
B. He played basketball and watched TV.
(
A
)4. 当别人告诉你一件你意想不到的事时,你回答:______A. Oh, really?
B. You had a good time.
(
B
)5. 妈妈怎样夸你是个好孩子?A. He is a good boy.
B. You are a good boy.
答案:
1. A 2. B 3. B 4. A 5. B
五、阅读短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。
Venice
There is a city. Its name is Venice. Here, the men and the women, the old and the young don't ride in cars. There are no streets. Only small rivers are here and there. They look like streets. People go to shops in boats. Young fathers can not take a bus or ride a bike for work. The fathers there can only ride in boats.
根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Venice
There is a city. Its name is Venice. Here, the men and the women, the old and the young don't ride in cars. There are no streets. Only small rivers are here and there. They look like streets. People go to shops in boats. Young fathers can not take a bus or ride a bike for work. The fathers there can only ride in boats.
根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
F
)1. People in Venice can ride in buses.(
T
)2. There are many small rivers in Venice.(
T
)3. You can see water here and there in the city.(
F
)4. People there have no boats.(
F
)5. The fathers there can only ride a bike for work.
答案:
1. F 2. T 3. T 4. F 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看