2025年暑假作业河南人民出版社五年级英语外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业河南人民出版社五年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业河南人民出版社五年级英语外研版》

(
C
)3.Did she ______ English before?
A.learnt
B.learns
C.learn
答案: 3.C
(
A
)4.Mike was a ______. He taught English.
A.teacher
B.pupil
C.farmer
答案: 4.A
(
B
)5.______ is her favourite subject.
A.Study B.Chinese C.Dance
答案: 5.B
五、阅读短文,完成下列各题。
Hello,I'm Mike. Twenty years ago, my grandpa was forty. He was a teacher. He worked at a school. All the children liked him, He was a very kind teacher. Now he is retired(退休的) , He helps me and my friends with our homework. He tells us stories. He loves us and we love him very much.
(一)根据短文内容,判断句子正(T)误(F) 。
(
F
)1.Mike's grandpa was a driver.
(
T
)2.Mike's grandpa worked at a school twenty years ago.
(
T
)3.Mike's grandpa was a very kind teacher.
(二)根据短文内容,选择正确答案。
(
B
)1.How old is Mike's grandpa now?
A.He's fifty. B.He's sixty. C.He's seventy.
(
B
)2.Does Mike's grandpa work at a school now?
A.Yes,he does. B.No, he doesn't. C.We don't know.
答案: (一)1. F 2. T 3. T;(二)1. B 2. B
六、作文。(10 分)
请以“My grandpa”为题,向大家介绍一下你爷爷十年前的生活和现在的生活。要求:不少于 30 词。
My grandpa
My grandpa had a different life ten years ago. He lived in a small house and often walked to the fields to work. He listened to the radio for fun. Now, he lives in a big and bright apartment. He takes a bus to go out. He likes watching TV in the evening. He is living a happy life.
答案: My grandpa had a different life ten years ago. He lived in a small house and often walked to the fields to work. He listened to the radio for fun. Now, he lives in a big and bright apartment. He takes a bus to go out. He likes watching TV in the evening. He is living a happy life.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭