第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
五、给下列句子选择合适的图片。

()1. I had a dream last night.
()2. There were many animals in that race.
()3. Wu Binbin tripped and fell.
()4. Wu Binbin woke up. He found he was still in bed.
()5. Wu Binbin ran like a cheetah.
()1. I had a dream last night.
()2. There were many animals in that race.
()3. Wu Binbin tripped and fell.
()4. Wu Binbin woke up. He found he was still in bed.
()5. Wu Binbin ran like a cheetah.
答案:
1. B 2. D 3. C 4. E 5. A
六、读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。
I lived in a poor countryside when I was young, but now my countryside changes a lot. Ten years ago it was a very poor place. There were no TVs or radios. People had nothing to eat. There were no buildings. People lived in poor and small houses. Some children had to stay at home. They couldn't go to school because of the poor family. But now our countryside is very beautiful. There are some buildings and two parks. In the morning, some people come there to do morning exercises. Some people go for a walk there after dinner. All of the children can come to school. I think their lives will be happier and happier.
()1. When the writer was young, he lived in a countryside.
()2. Ten yeas ago, there were many TVs and radios.
()3. Children couldn't go to school, because their families were very poor.
I lived in a poor countryside when I was young, but now my countryside changes a lot. Ten years ago it was a very poor place. There were no TVs or radios. People had nothing to eat. There were no buildings. People lived in poor and small houses. Some children had to stay at home. They couldn't go to school because of the poor family. But now our countryside is very beautiful. There are some buildings and two parks. In the morning, some people come there to do morning exercises. Some people go for a walk there after dinner. All of the children can come to school. I think their lives will be happier and happier.
()1. When the writer was young, he lived in a countryside.
()2. Ten yeas ago, there were many TVs and radios.
()3. Children couldn't go to school, because their families were very poor.
答案:
1. T;2. F;3. T
七、读短文,完成下列各题。
Thirty years 1, my grandparents were young. They didn't wear glas- ses. Grandma was beautiful. She was a nurse. Grandpa was 2 and tall. He was a teacher. He went to work 3 bike. He liked playing 4.
Now they are old. They can't see things clearly. They wear 5. Grandpa can't ride now. He often goes for a walk with Grandma after dinner.
(一)选词填空,补全短文。
()1. A. before B. ago C. later
()2. A. happy B. sad C. thin
()3. A. by B. at C. in
()4. A. violin B. piano C. badminton
()5. A. hats B. glasses C. coats
(二)根据短文内容,回答下列问题。
1. What was Grandpa like before?
________
2. What does Grandpa often do now?
________
Thirty years 1, my grandparents were young. They didn't wear glas- ses. Grandma was beautiful. She was a nurse. Grandpa was 2 and tall. He was a teacher. He went to work 3 bike. He liked playing 4.
Now they are old. They can't see things clearly. They wear 5. Grandpa can't ride now. He often goes for a walk with Grandma after dinner.
(一)选词填空,补全短文。
()1. A. before B. ago C. later
()2. A. happy B. sad C. thin
()3. A. by B. at C. in
()4. A. violin B. piano C. badminton
()5. A. hats B. glasses C. coats
(二)根据短文内容,回答下列问题。
1. What was Grandpa like before?
________
2. What does Grandpa often do now?
________
答案:
(一)1. B 2. C 3. A 4. C 5. B
(二)1. He was thin and tall.
2. He often goes for a walk with Grandma after dinner.
(二)1. He was thin and tall.
2. He often goes for a walk with Grandma after dinner.
查看更多完整答案,请扫码查看