2025年阳光假日暑假五年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年阳光假日暑假五年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年阳光假日暑假五年级英语人教版》

七、照样子写句子。
例: This is my crayon. →This crayon is mine.
1. This is Jack's computer.
2. That is their classroom.
3. This is your toy car.
4. These are Sarah's pencils.
5. Those are his books.
答案: 1. This computer is Jack's. 2. That classroom is theirs. 3. This toy car is yours. 4. These pencils are Sarah's. 5. Those books are his.
八、阅读短文,判断正(T)误(F)。
Today is Sunday. I go to the zoo with my father. There are many animals in the zoo. The monkeys are jumping and running here and there. Two tigers are sleeping. There are four elephants in the zoo, a mother elephant and three baby elephants. The mother elephant is eating. The baby elephants are drinking water. They're very cute. Look! There is a panda over there. How lovely it is! It's climbing a tree.
( )1. There are some monkeys in the zoo.
( )2. The tigers are jumping and running.
( )3. The mother elephant is drinking water.
( )4. There are three baby elephants in the zoo.
( )5. The panda is climbing a tree.
答案: 1. T 2. F 3. F 4. T 5. T

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭