2025年暑假作业南方出版社五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业南方出版社五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
( )3.He'll ________ home at 5 o'clock.
A. be
B. is
C. are
A. be
B. is
C. are
答案:
A
( )4.The book is Zhang Bo's. It's ________.
A. he
B. his
C. he's
A. he
B. his
C. he's
答案:
B
( )5.—Whose books are these? —________ mine.
A. They're
B. He's
C. It's
A. They're
B. He's
C. It's
答案:
A
五、选词填空。
1. This is ________ dog. It's ________. (her/hers)
2. That is ________ pen. It's ________. (mine/my)
3. These are ________ books. They are ________. (yours/your)
4. It's ________ cat. It's ________. (theirs/their)
5. These are ________ pictures. They are ________. (our/ours)
1. This is ________ dog. It's ________. (her/hers)
2. That is ________ pen. It's ________. (mine/my)
3. These are ________ books. They are ________. (yours/your)
4. It's ________ cat. It's ________. (theirs/their)
5. These are ________ pictures. They are ________. (our/ours)
答案:
1. her; hers
2. my; mine
3. your; yours
4. their; theirs
5. our; ours
六、给下列句子选择正确的答语。
( )1. What does he do? A. Yes, I do.
( )2. Do you have lunch at school? B. Thank you.
( )3. What is An Jie doing? C. She is sleeping.
( )4. I'll take you there. D. Yes, I am.
( )5. Are you watching TV? E. He is a doctor.
( )1. What does he do? A. Yes, I do.
( )2. Do you have lunch at school? B. Thank you.
( )3. What is An Jie doing? C. She is sleeping.
( )4. I'll take you there. D. Yes, I am.
( )5. Are you watching TV? E. He is a doctor.
答案:
1. E;2. A;3. C;4. B;5. D
七、给下列句子选择正确的汉语意思。
( )1. Whose dog is this?
A. 这是谁的小狗? B. 这是什么?
( )2. Daming's mother is a teacher.
A. 大明的妈妈是位老师。 B. 大明是位老师。
( )3. What a beautiful painting!
A. 它非常漂亮! B. 多么漂亮的一幅画啊!
( )4. What does your uncle do?
A. 你的叔叔在做什么? B. 你的叔叔是做什么工作的?
( )5. The dog is yours.
A. 这只狗是你的。 B. 这只狗是我的。
( )1. Whose dog is this?
A. 这是谁的小狗? B. 这是什么?
( )2. Daming's mother is a teacher.
A. 大明的妈妈是位老师。 B. 大明是位老师。
( )3. What a beautiful painting!
A. 它非常漂亮! B. 多么漂亮的一幅画啊!
( )4. What does your uncle do?
A. 你的叔叔在做什么? B. 你的叔叔是做什么工作的?
( )5. The dog is yours.
A. 这只狗是你的。 B. 这只狗是我的。
答案:
1. A;2. A;3. B;4. B;5. A
八、阅读理解。
Look! These pictures are my friends'. I like the red picture. It's Su Ran's. And look at this yellow picture. It's Su Ran's, too. Deng Ming has two pictures. They are pictures of Beijing and Shanghai. One is Tian'anmen Square. The other is the Oriental Pearl TV Tower. Look at the brown picture. It's Ma Dong's. Which picture do you like?
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. The yellow picture and the red picture are Su Ran's.
( )2. Deng Ming has three pictures.
( )3. I like Su Ran's pictures.
( )4. The brown picture is Deng Ming's.
( )5. Ma Dong has two pictures, too.
Look! These pictures are my friends'. I like the red picture. It's Su Ran's. And look at this yellow picture. It's Su Ran's, too. Deng Ming has two pictures. They are pictures of Beijing and Shanghai. One is Tian'anmen Square. The other is the Oriental Pearl TV Tower. Look at the brown picture. It's Ma Dong's. Which picture do you like?
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. The yellow picture and the red picture are Su Ran's.
( )2. Deng Ming has three pictures.
( )3. I like Su Ran's pictures.
( )4. The brown picture is Deng Ming's.
( )5. Ma Dong has two pictures, too.
答案:
1. T;2. F;3. T;4. F;5. F
查看更多完整答案,请扫码查看